Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε ότι η Σχολική Μονάδα παρέλαβε έξι (6) tablets από το Υ.ΠΑΙ.Θ., τα οποία θα διατεθούν σε μαθητές/τριες του Σχολείου μας για τις ανάγκες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με την υπ αριθμ. Φ.7/57620/Δ1/18-05-2020 εγκύκλιο για την παράδοση/παραλαβή των ηλεκτρονικών συσκευών η απόφαση διάθεσης των συσκευών αυτών θα λαμβάνεται με βάση κοινωνικά και άλλα κριτήρια όπως:
- το χαμηλό εισόδημα
- η ανεργία γονέων/κηδεμόνων
- η ιδιότητα μέλους μονογονεϊκής, πολύτεκνης, τρίτεκνης ή ορφανικής οικογένειας
- ύπαρξη ειδικών δυσκολιών μάθησης
Κατά την παράδοση της ηλεκτρονικής συσκευής από τον Διευθυντή του Σχολείου, ο παραλήπτης (γονέας/κηδεμόνας) υπογράφει Υπεύθυνη Δήλωση, η οποία αναφέρει ρητά ότι παρέλαβε τη συγκεκριμένη συσκευή, αναλαμβάνει την υποχρέωση αφενός μεν επιστροφής της ανωτέρω συσκευής στο Σχολείο, όταν εκλείψουν οι λόγοι, για τους οποίους παραχωρήθηκε η χρήση της (όταν λήξει η αναστολή της διά ζώσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων) ή οποτεδήποτε του ζητηθεί από τη Διεύθυνση του Σχολείου και αφετέρου δε καταβολής αποζημίωσης στο Ελληνικό Δημόσιο ή αντικατάστασης της ηλεκτρονικής συσκευής σε περίπτωση απώλειας, καταστροφής ή βλάβης, η οποία υπερβαίνει την αναμενόμενη από τη συνήθη χρήση της και δεν οφείλεται σε ελάττωμα της συσκευής, καθώς και σε περίπτωση που απλώς αρνηθεί την επιστροφή της στο Σχολείο, από το οποίο την παρέλαβε.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες καλούνται να συμπληρώσουν και να αποστείλουν υπογεγραμμένη στο Σχολείο μέχρι την Παρασκευή 2-4-2021 και ώρα 12:00π.μ. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) τη συνημμένη Αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά:
- Εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας
- κάρτες ανεργίας γονέων
- πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
- βεβαίωση ύπαρξης ειδικών δυσκολιών μάθησης από Δημόσιο φορέα
Η Σχολική Μονάδα θα επεξεργαστεί τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά και θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για την παράδοση των συσκευών.
Οι αιτήσεις και τα συνημμένα δικαιολογητικά που θα υποβληθούν στο Σχολείο αποτελούν προσωπικά δεδομένα, είναι απόρρητα και θα αξιοποιηθούν μόνο για τη συγκεκριμένη διαδικασία και για κανέναν άλλο σκοπό.
Ο Διευθυντής
ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ TABLET