Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς, μια ξεχωριστή εκδήλωση γεμάτη μουσική, χορό και θέατρο, στην οποία συμμετείχαν όλες οι τάξεις του σχολείου μας. Η φετινή μας γιορτή ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα, με όλα τα τραγούδια που παρουσιάστηκαν να φέρουν την υπογραφή του, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη νοσταλγία και κέφι.
Οι μαθητές παρουσίασαν μουσικοχορευτικά δρώμενα, ερμήνευσαν τραγούδια υπό την καθοδήγηση της μουσικού του σχολείου κ. Μαλιάκη Αγγελικής και ανέβασαν μικρά σκετσάκια εμπνευσμένα από αγαπημένες ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Η σκηνή γέμισε χρώματα, ήχους και ζωντάνια, αναδεικνύοντας το ταλέντο και τη συνεργασία όλων των παιδιών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος, κ. Σ.Βαλαμούτης, η υπεύθυνη Παιδείας του Δήμου, κ. Μ. Σταυραντώνη, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων, καθώς και πλήθος κόσμου – γονείς, συγγενείς και φίλοι – που καταχειροκρότησαν τις προσπάθειες των μαθητών.
Η βραδιά αποτέλεσε έναν υπέροχο επίλογο της σχολικής χρονιάς, γεμάτο συγκίνηση, χαρά και περηφάνια για τους μικρούς μας πρωταγωνιστές. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της!
Συγχαρητήρια σε όλους τους εκπ/κούς του σχολείου που συνεργάστηκαν γι αυτή την όμορφη γιορτή! Συγχαρητήρια και στους μικρούς μας φίλους για την άψογη εμφάνισή τους!