Αθλητικές

16 Μαϊου 2018

🙂 ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΛΕΪ

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο φιλοξένησε τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ όλων των δημοτικών σχολείων της Μυκόνου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες έπαιξαν με την καρδιά τους, αγωνίστηκαν με ευγενή άμιλλα και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα χάρηκαν για τη συμμετοχή. Τα παιδιά σεβάστηκαν τους κανόνες και τους αντιπάλους τους και προώθησαν τον αλληλοσεβασμό μεταξύ των συμπαικτών τους.

Μερικά στιγμιότυπα των αγώνων…

                             

2 Οκτωβρίου 2017

🙂 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Γιορτάσαμε στο σχολείο μας την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Εντός του σχολικού ωραρίου αντικαταστήσαμε τα μαθήματα με αθλητικές δραστηριότητες, έχοντας το σύνθημα «Αθλούμαι – Χαράζω το μέλλον».

 

 

2 Απριλίου 2015

ΤΑ KIDS ATHLETICS ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Ε.Α.Σ)
Ν.Π.Ι.Δ. ΕΓΚΡ. ΠΡΩΤΟΔ. ΣΥΡΟΥ: 70/ΕΜ 2000
Ταχ. Δ/νση 84100, Σύρος Μύκονος, 31 Μαρτίου 2015
Πληροφορίες: Πάππας Δημήτρης
Τηλ. 6944356695, 6983772060,
e-mail: segas_kykladwn@yahoo.gr

Δελτίο Τύπου
Τα kids athletics στη Μύκονο

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μύκονος υποδέχτηκε τα kids athletics τo πρόγραμμα της iaaf και του ΣΕΓΑΣ το οποίο διοργανώνεται με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας.
Στην εκδήλωση πήραν μέρος μαθητές και μαθήτριες από το 1ο και το 2ο δημοτικού της Χώρας Μυκόνου και από το Δημοτικό Σχολείο της Άνω Μεράς. Συνολικά 200 περίπου παιδιά της Ε΄ και της ΣΤ’ τάξης γνώρισαν το πρόγραμμα το οποίο τα ενθουσίασε και το οποίο υλοποίησε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων με τη βοήθεια των γυμναστών των 3 σχολείων και αθλητών του στίβου του ΑΟ Μυκόνου. Στο τέλος τα παιδιά πήραν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ευχαριστεί δημόσια την Α΄ Δ/νση Κυκλάδων και τους διευθυντές των τριών δημοτικών σχολείων για τη στήριξη τους.