Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας
Όπως κάθε χρόνο το σχολείο μας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, θα συλλέξει τρόφιμα για τις οικογένειες των μαθητών του σχολείου μας που έχουν ανάγκη. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι η κατάσταση -λόγω της πανδημίας- έχει για πολλές οικογένειες γίνει πολύ χειρότερη. Για το λόγο αυτό καλό είναι όλοι να βοηθήσουμε την κατάσταση αυτή προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα.
Επίσης, καλό είναι, εκτός από τα τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλα, ρύζι, ζυμαρικά, λάδι κλπ) τις γιορτινές ημέρες που έρχονται να συγκεντρώσουμε και τρόφιμα κατάλληλα για το γιορτινό τραπέζι (κρέας, αυγά, τυροκομικά, γλυκά).
Περιμένουμε όλων την ανταπόκριση για να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα βρίσκεται κάθε εργάσιμη ημέρα μέχρι τις 23/12/2020 τα πρωινά στην αίθουσα μουσικής προκειμένου να τα συγκεντρώνει. Όσοι θέλουν να φέρουν ευπαθή τρόφιμα ας τα φέρουν προς το τέλος. Ας συνεννοηθούν είτε μαζί μου στο τηλ του σχολείου 2610323994 ή στο μέιλ mail@19dim-patras.ach.sch.gr είτε στο τηλ και το βαίμπερ της προέδρου του Συλλόγου ή στο μέιλ της.
Καλές και ευλογημένες γιορτές σε όλους
Γ. Δ. Μαρκάκης
Αφήστε μια απάντηση