Τηλε-μαθήματα

 

Αγαπητοί μαθητές μας,

σας ενημερώνουμε ότι η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές τάξεις των εκπαιδευτικών του σχολείου μας θα γίνεται μόνο με τον προσωπικό σας όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας της e-class. Τώρα που όλοι οι μαθητές είστε χρήστες του ΠΣΔ, θα κάνετε είσοδο στην ηλεκτρονική σας τάξη με τον κωδικό πρόσβασής σας και από εκεί θα παρακολουθείτε όλα τα μαθήματα που έχετε εγγραφεί, δασκάλων και ειδικοτήτων. Με τον τρόπο αυτό, έχετε αριθμητικές ενδείξεις στο αριστερό μενού  για νέες προσθήκες σε μαθήματα, μηνύματα, ανακοινώσεις που κάνει ο κάθε εκπαιδευτικός στο μάθημά του. Θα πρέπει λοιπόν να ελέγχετε με τη σειρά ένα ένα τα ηλεκτρονικά σας μαθήματα, κάνοντας αριστερό κλικ στις ενότητες  και τις ανακοινώσεις στην αρχική σελίδα του μαθήματος, καθώς και στο αριστερό μενού στα έγγραφα, συνδέσεις διαδικτύου και μηνύματα.

Πατήστε στο πράσινο πλαίσιο για να οδηγηθείτε στην αρχική σελίδα της ηλεκτρονικής τάξης για ΕΙΣΟΔΟ στα ηλεκτρονικά μαθήματα:

Δείτε παρακάτω κάποιες σημαντικές πληροφορίες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση – επικοινωνία στο σχολείο μας:Λήψη αρχείου

Σημείωση: θα σας βοηθήσει να φτιάξετε έναν προσωπικό φάκελο στην Επιφάνεια Εργασίας του υπολογιστή σας, με όνομα «ΤΗΛΕ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ», όπου θα αποθηκεύετε τα αρχεία ασκήσεων των μαθημάτων σας, καθώς και τις απαντήσεις σας. 

Πέρα από τα εξ αποστάσεως μαθήματά μας, μπορείτε να δείτε στους υπερσυνδέσμους παρακάτω προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης για αυτές τις ημέρες που πρέπει να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ: