Αγιασμός 2021

8ο & 17ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχόμαστε καλό ξεκίνημα, υγεία και πρόοδο για το σχολικό έτος 2021 – 2022.  Ο αγιασμός των σχολείων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στις 08:30 π.μ. με τη συμμετοχή αποκλειστικά των μαθητών του σχολείου και με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προφύλαξης της υγείας. Κατ’ εξαίρεση οι μαθητές/ριες της Α΄ τάξης θα συνοδεύονται από έναν μόνο γονέα ή κηδεμόνα του. Μετά την τέλεση του αγιασμού  οι μαθητές θα αποχωρήσουν.

Ειδικότερα:

  1. Οι μαθητές/ριες των Β΄- ΣΤ τάξεων θα προσέρχονται από τις 08:15 έως τις 08:30 και θα μεταβαίνουν στις τάξεις τους εντός του σχολικού κτηρίου. Τα τμήματα των μαθητών θα είναι αναρτημένα στις εισόδους του σχολείου, όπου και θα παρευρίσκονται εκπαιδευτικοί για την καθοδήγησή τους. Οι ιερείς θα ευλογήσουν τα τμήματα ξεχωριστά και στην συνέχεια οι μαθητές/ριες  θα αποχωρήσουν.
  2. Οι μαθητές/ριες της Α΄ τάξης, με τον ή την συνοδό τους, θα μεταβαίνουν στο επάνω προαύλιο του σχολείου. Μετά την τέλεση του αγιασμού θα χωριστούν σε τμήματα, θα γνωρίσουν την αίθουσά τους και θα αποχωρήσουν με τους γονείς τους.
  3. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του σχολείου και παρακαλείσθε να τηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας στις εισόδους και εντός του σχολείου.
  4. Από την Τρίτη τα σχολεία θα λειτουργούν κανονικά, 08:15 – 13:15. Τα βιβλία θα μοιραστούν την Τρίτη.

Καλή σχολική χρονιά!

Διευθυντές  και Σύλλογοι Διδασκόντων Σχολείων

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.