20220415 140828 2

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αύριο Παρασκευή 11-03-2022 το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά.

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Α΄ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ.ΕΤΟΣ 2022-23

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου για την επάνοδο των μαθητών τη Δευτέρα 31/1, προβλέπεται η διενέργεια self τεστ ως εξής:
Όλοι οι μαθητές, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι νοσήσαντες, θα κάνουν self test, έως 24 ώρες πριν από τη Δευτέρα 31/1, πριν από την Τρίτη 1/2 και πριν από την Παρασκευή 4/2.
Τα αποτελέσματα θα αναρτώνται στην πλατφόρμα edupass.

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι με βάση την σημερινή απόφαση του ΥΠΑΙΘ, αύριο Τετάρτη 26-01-2022 δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.

Ο Διευθυντής

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο

Έλεγχος με rapid test

ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ 5 ΕΥΡΩ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ως Δήμος Ηλιούπολης καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, σε συνεργασία με θεσμικούς φορείς, για την έγκαιρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των μαθητών των σχολικών μονάδων της πόλης μας, λόγω της δραματικής αύξησης των κρουσμάτων.

Ως Δήμαρχος, επικοινώνησα προσωπικά με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιο Αυγερινό και τον παρακάλεσα να συμβάλλει με τις δυνάμεις του στην πραγματοποίηση των ράπιντ τεστ των μαθητών της πόλης μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ε.Ε.Σ. είναι ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός οργανισμός της Ελλάδας, που σε εθελοντική βάση υπηρετεί την Αλληλεγγύη, είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με το κράτος και κοινωνικούς φορείς.

Τον ευχαριστώ θερμά και δημόσια, για την άμεση και ενθουσιώδη ανταπόκρισή του, με βάση την οποία, δύο νοσηλευτές Ερυθροσταυρίτες ή Ερυθροσταυρίτισσες, θα διενεργούν δωρεάν ράπιντ τεστ, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες, στο ΚΑΠΗ Αγίας Μαρίνας, Αλ. Παναγούλη 1, από 8:30 έως 14:00, στους μαθητές που θα προσκομίζουν την σχετική βεβαίωση υποχρέωσης ελέγχου, από τον του Διευθυντή του σχολείου τους.

Η διαδικασία αυτή θα αποσυμφορήσει τον ήδη επιβαρυμένο φόρτο του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης (ΙΚΑ), που φυσικά ταυτόχρονα συνεχίζει να προσφέρει τις δωρεάν υπηρεσίες του, τις πρωινές αλλά τις απογευματινές ώρες.

Επίσης προσωπικά επικοινώνησα με τον κ. Ν. Ιωσηφίδη, τομεάρχη των φαρμακείων της πόλης μας, του εξέθεσα την εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και τον παρακάλεσα να συνεισφέρουν οι φαρμακοποιοί, ώστε να πραγματοποιήσουν με κατά το δυνατόν χαμηλότερο κόστος οι μαθητές, που θα έχουν θετικό σελφ τεστ, πριν επιστρέψουν στα μαθήματά τους.

Ευχαριστώ προσωπικά τον ίδιο και τους 18 συνολικά φαρμακοποιούς της πόλης μας, που ανταποκρίθηκαν μέχρι σήμερα στην έκκλησή μου και προσέφεραν τιμή 5 ευρώ για κάθε ράπιντ τεστ.

Ο κατάλογος των φαρμακείων της πόλης, που συμμετέχουν ΕΔΩ:

https://drive.google.com/file/d/1cupberwdH8CCM9Ce4zlGMbx355XuQwL8/view?usp=sharing

Ελπίζοντας στην διατήρηση σε χαμηλά επίπεδα των θετικών στον ιό μαθητών, συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε νέα μέτρα διευκόλυνσής τους και λύσεις αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας και ταυτόχρονα ζητούμε από την κεντρική διοίκηση, να προχωρήσει στην ένταξη όλων των τεστ – ράπιντ, σελφ και μοριακών – στις συνταγογραφούμενες και καλυπτόμενες από την κοινωνική ασφάλιση υπηρεσίες υγείας.

Τέλος όλοι μαζί, στεκόμαστε στο πλευρό της μέσης οικογένειας, που ήδη σηκώνει αρκετά βάρη, και δοκιμάζεται σήμερα όχι μόνο υγειονομικά και ψυχολογικά άλλα & οικονομικά, ώστε να μη προστεθεί ακόμα ένα βάρος.

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στη Άρθρα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έλεγχος με rapid test

Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες
Ευχόμαστε σε όλους σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Σας ενημερώνουμε ότι με την έναρξη των μαθημάτων την Δευτέρα 10-1-2022 σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του ΥΠΑΙΘ ισχύουν τα εξής:
Το self test είναι υποχρεωτικό για όλους τους μαθητές-τριες εμβολιασμένους και μη.
Πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση την Δευτέρα (10/1), Τρίτη (11/1), και Παρασκευή (14/1).
Την δεύτερη εβδομάδα 24 ώρες πριν την προσέλευση την Τρίτη (18/1) και Παρασκευή (21/1).
Η δήλωση και το αποτέλεσμα καταχωρίζεται στην πλατφόρμα edupass.gov.gr και εκδίδεται η σχολική κάρτα για covid -19.
Η προμήθεια των 5 δωρεάν self tests γίνεται από τα φαρμακεία έως και το Σάββατο 8 Ιανουαρίου.

Δημοσιεύθηκε στη Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο

Βαθμολογία Α’ Τριμήνου

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021, θα επιδοθούν οι Έλεγχοι Προόδου στους μαθητές των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων μέσα σε κλειστούς φακέλους.
Για τους μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων η ενημέρωση θα είναι προφορική μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή Webex.
Για την επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς των τάξεων και των ειδικοτήτων θα σας αποσταλούν αναλυτικές οδηγίες τη Δευτέρα, 20-12-2021.

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Δημοσιεύθηκε στη Άρθρα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βαθμολογία Α’ Τριμήνου

Ανακοίνωση για 17 Νοέμβρη

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 17-11-2021, οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, θα γίνουν σε κάθε τμήμα από τις 08.15΄ έως τις 09.30΄σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. Φ1/141444/Δ2/04-11-2021 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ. Μετά τη λήξη των εκδηλώσεων οι μαθητές θα αποχωρήσουν.
Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.
Με εκτίμηση
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στη Άρθρα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση για 17 Νοέμβρη

Νέα πλατφόρμα δήλωσης αποτελέσματος self test

Αγαπητοί γονείς , σας ενημερώνουμε ότι οι οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να δηλώσετε το αποτέλεσμα του self test στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα edupass.gov.gr, είναι οι εξής:
1. Επιλέγετε την ηλεκτρονική πλατφόρμα edupass.gov.gr
2. Επιλέγετε την κατηγορία: «Πρόσβαση σε χώρους Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης/Ειδικής Αγωγής» και, ακολούθως
3. Επιλέγετε: «Δήλωση Self Test Μαθητών/τριών- Έκδοση Σχολικής Κάρτας για COVID-19»
4. Στη συνέχεια χρησιμοποιείτε τους κωδικούς taxisnet, προβαίνετε στην αυθεντικοποίησής σας και ακολουθώντας τη διαδικασία
5. Δηλώνετε το αποτέλεσμα του self test και κάνετε έκδοση της Σχολικής Κάρτας μαθητή/τριας (δηλ: εκτύπωση ή αποθήκευση).

Υπενθύμιση:
Κάθε Τρίτη και Παρασκευή οι μαθητές /τριες επιδεικνύουν, χωρίς να παραδίδουν, τη σχολική κάρτα και τη φέρουν μαζί τους μέχρι τη διενέργεια του επόμενου self test σε περίπτωση που ζητηθεί επίδειξή της από εκπαιδευτικό.

Δημοσιεύθηκε στη Άρθρα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο