Μήνας: Μάιος 2022

Εργαστήρια Δεξιοτήτων ” Οι ονειροκατακτητές “

Στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα συναισθηματικής αγωγής “Οι ονειροκατακτητές ” με τους μαθητές της Α΄ τάξης και τη συνεργασία της δασκάλας του τμήματος ένταξης και της δασκάλας… Διαβάστε περισσότερα »

Δράσεις Εργαστηρίων Δεξιοτήτων- Ανακύκλωση

Στο πλαίσιο  των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων ” Φροντίζω το περιβάλλον”  οι μαθητές της Β΄ τάξης ασχολήθηκαν με την ανακύκλωση. Μελέτησαν και προβληματίστηκαν πάνω στην ορθή διαχείριση των απορριμμάτων, γνώρισαν την έννοια… Διαβάστε περισσότερα »

Επίσκεψη των Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων στην Πάρνηθα

Χθες Τετάρτη 25/05/2022 οι τρεις τάξεις Δ΄, Ε΄ και Στ΄ του σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική- ψυχαγωγική εκδρομή στην Πάρνηθα. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα εκπονήθηκε από τον “ Φορέα Διαχείρισης Πάρνηθας… Διαβάστε περισσότερα »

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 2022

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας θα υλοποιήσει και φέτος, πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης μαθητών για τους εργαζόμενους γονείς. Πληροφορίες παρακάτω : ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ-ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ-2022.pdf ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 2022

Πραγματοποίηση 3ης Τηλεδιάσκεψης για το πρόγραμμα “ΟΔΥΣΣΕΑΣ”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 3η τηλεδιάσκεψη της Ε΄ τάξης του σχολείου μας με την Ε΄ τάξη του 10ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας για το πρόγραμμα ΟΔΥΣΣΕΑΣ του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα παιδιά αφού… Διαβάστε περισσότερα »

Εκπαιδευτική δράση ” Κυκλοφορώ με ασφάλεια” από το Ι.Ο.ΑΣ “ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ”

Στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων ,πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 4/5/2022 στο σχολείο μας, εκπαιδευτική δράση από το Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς” για τις τάξεις Γ΄ και Δ΄. Στόχος του προγράμματος… Διαβάστε περισσότερα »

Προγραμματισμός λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος 2022-23

Στο πλαίσιο προγραμματισμού λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος  για το σχολικό έτος 2022-2023,παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους να καταθέσουν τη σχετική αίτηση-δήλωση στο Σχολείο μέχρι την… Διαβάστε περισσότερα »

Έναρξη λειτουργίας Σχολείου μετά τις διακοπές του Πάσχα

Την Τρίτη 3 Μαΐου αρχίζουν τα μαθήματα μετά τις διακοπές του Πάσχα. Οι μαθητές θα επιστρέψουν χωρίς να υποβληθούν σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο όπως ορίζεται στα Νέα Πρωτόκολλα COVID-19 για την εκπαίδευση. Παραμένει… Διαβάστε περισσότερα »