Ενημέρωση Γονέων-Κηδεμόνων

Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες.
Χρόνια πολλά και υγεία.
Ενημερώνουμε ότι αναφορικά με τη διαδικασία της ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, μέχρι τις 24-3-2020 είχαν εγγραφεί στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο 120 παιδιά του Σχολείου μας. Η υπερφόρτωση του δικτύου δυσκόλεψε και καθυστέρησε την προσπάθεια πολλών Γονέων/Κηδεμόνων. Η προθεσμία εγγραφών λήγει στις 30-3-2020 σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.
Επειδή ο αριθμός είναι ακόμη μικρός, θα πραγματοποιηθεί β΄ φάση ανάρτησης υλικού για τα παιδιά στο ιστολόγιο του Σχολείου το αργότερο ως την Παρασκευή, 27-3-2020.
Ευελπιστούμε ότι από την προσεχή εβδομάδα που θα έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή και των υπόλοιπων μαθητών/τριών θα λειτουργήσουν τα τμήματα στην πλατφόρμα eclass. Οι Γονείς/Κηδεμόνες των εγγεγραμμένων μαθητών/τριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο θα πρέπει να επισκεφθούν μία φορά με τη χρήση των κωδικών τους την πλατφόρμα eclass https://eclass.sch.gr/ ώστε να ακολουθήσει από τους Διδάσκοντες/ουσες η προσθήκη τους στα τμήματα.
Ευχαριστούμε θερμά τους Γονείς/Κηδεμόνες για τη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα. Μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας για ερωτήσεις, διευκρινίσεις.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.