ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Το Ανέσπερον Φως της Αναστάσεως να φωτίζει πάντα τους δρόμους μας.
Καλή Ανάσταση.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑ » ΑΜΑΝΤΕΟΥΣ- ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ » 19/4/19

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑ » ΑΜΑΝΤΕΟΥΣ- ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ » 19/4/19

ΥΛΗ Β΄ΦΑΣΗΣ ΔΑΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΕΦ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ- 11/5/2019

ΕΚ_2019

ΥΛΗ Β ΦΑΣΗΣ_ΔΗΜΟΤΙΚΟ 2019 (2)

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΥΛΗ Β΄ΦΑΣΗΣ ΔΑΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΕΦ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ- 11/5/2019

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – Β΄ ΤΑΞΗ – 17/4/19

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – Β΄ ΤΑΞΗ – 17/4/19

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ 2019-20

Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2019 2020

ΣΧΟΛΕΙΑ & ΑΙΤΗΣΗ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ 2019-20

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2019-2020

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α Τάξη Μουσικών Σχολείων

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ & ΑΙΤΗΣΗ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2019-2020

ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ-ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΑΜ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το Σχολείο μας συμμετείχε στο τουρνουά Αλληλεγγύης της Ένωσης Γονέων Δ. Αμαρουσίου με πολύ καλή παρουσία στο αγωνιστικό αλλά και στο φιλανθρωπικό μέρος.
Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας.
Ευχαριστούμε θερμά τους Γονείς και για την καθοδήγηση των παιδιών στους αγώνες και για τη βοήθεια στη συγκέντρωση των ειδών.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ-ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΑΜ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-20

Οι αιτήσεις-υπεύθυνες δηλώσεις Γονέων/Κηδεμόνων για την εγγραφή των μαθητών/τριών σχολικού έτους 2019-20 θα υποβάλλονται από 6 έως 20 Μαΐου 2019 (καθημερινά 09:00-12:30). Κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2013 έως 31-12-2013.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του Π.Δ. 79/2017 τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη είναι : α. Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου.
Σε περιπτώσεις μη φοίτησης σε Νηπιαγωγείο, ο Γονέας/Κηδεμόνας του νηπίου υποβάλλει σχετική αίτηση προς τον Διευθυντή Π. Ε. Β΄ Αθήνας, στην οποία θα αναφέρονται οι λόγοι μη φοίτησης. Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης, αφού εξετάσει την εν λόγω αίτηση, εγκρίνει την εγγραφή του μαθητή. Αν ο Διευθυντής Εκπαίδευσης δεν κάνει δεκτή την αίτηση των Γονέων, τότε εφαρμόζονται οι διατάξεις της περίπτ. 26, της §4, του άρθρου 94 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/2010 Α’).
β. Αποδεικτικό στοιχείο (τίτλος ιδιοκτησίας, μισθωτήριο κατοικίας, Ε1, εκκαθαριστικό ΔΟΥ -από τα αποδεικτικά αυτά στο Σχολείο παραμένει το τμήμα του εγγράφου που εμφαίνεται η δ/νση κατοικίας χωρίς κανένα άλλο προσωπικό δεδομένο) από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας. Κάθε δημόσιο, Δημοτικό Σχολείο έχει δική του σχολική περιφέρεια και σ΄ αυτό φοιτούν οι μαθητές/τριες που διαμένουν σ΄ αυτήν την περιφέρεια (άρθρο 7 του Π.Δ. 79/2017). Όσα παιδιά έχουν αδέλφια που φοιτούν στο Σχολείο δε χρειάζεται να υποβάλλουν αποδεικτικό δ/νσης κατοικίας.
Τα όρια της σχολικής περιφέρειας του 16ου ΔΣ Αμαρουσίου είναι:
Νερατζιωτίσσης (μονά), Κρήτης (από Νερατζιωτίσσης ως Μεσολογγίου μονά- ζυγά ), Μεσολογγίου ως Ρ. Φεραίου ( μονά- ζυγά), Μεσολογγίου από Ρ. Φεραίου ως Θεμιστοκλέους (μονά- ζυγά) 9ο ΔΣ Αμαρουσίου, Χ. Τρικούπη (μονά- ζυγά ), Θεμιστοκλέους (μονά), Νερατζιωτίσσης (μονά), Λέκκα (ζυγά), Θησέως (ζυγά), Διονύσου (ζυγά), Αγίου Κωνσταντίνου (μονά), Ιερού Λόχου (ζυγά), Βυζαντίου (ζυγά), Μαραθωνομάχων (ζυγά), Παιδείας (μονά), Ολυμπίας ( ζυγά το 28 και 30 και από το 29 και κάτω στο 5ο ΔΣ Αμαρουσίου ), Δαρδανελλίων (μονά), Νερατζιωτίσσης (μονά).
γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή/τριας (Α.Δ.Υ.Μ.).
Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (βλ. Φ.6/1094/80261/Δ1, 20-5-2015) καταρτίζεται και συμπληρώνεται από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά ιατρεία κτλ.) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή των ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με το ΠΕΔΥ ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των Γονέων/Κηδεμόνων ή από ιδιώτες ιατρούς (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία). Οι ειδικότητες των ιατρών που έχουν τη δυνατότητα κατάρτισης και συμπλήρωσης και την ευθύνη υπογραφής του Α.Δ.Υ.Μ. είναι παιδίατροι ή γενικοί ιατροί ή, σε ειδικές περιπτώσεις, παθολόγοι.
Το Α.Δ.Υ.Μ. κατατίθεται στη σχολική μονάδα το αργότερο έως την έναρξη των μαθημάτων (11-9-2019).

Η εξέταση και συμπλήρωση του ΑΔΥΜ μπορεί να γίνει δωρεάν στον Σταθμό προστασίας μάνας και παιδιού-ΠΕΔΥ(κατόπιν ραντεβού), Χατζηαντωνίου 15, Μαρούσι. Πληροφορίες 2106200322.

δ) Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια. Υπενθυμίζεται ότι ισχύει η γνωμοδότηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών (Υ1/Γ.Π.161682/22-12-2008 έγγραφο της Δ/νσης Δημόσιας Υγιεινής του Υπ. Υγείας & Κοιν. Αλληλεγγύης), σύμφωνα με την οποία, «είναι υποχρεωτικά όλα εκείνα τα εμβόλια που είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών και για αυτό δίνονται δωρεάν στα πλαίσια προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Μόνο σε περιπτώσεις ιατρικής αντένδειξης, θα μπορούν οι Γονείς να αρνηθούν τον εμβολιασμό των παιδιών τους». Οι Γονείς/Κηδεμόνες που για οποιουσδήποτε άλλους λόγους (προσωπικά δεδομένα και πιθανές παρενέργειες) δεν επιθυμούν τον εμβολιασμό των παιδιών τους, οφείλουν να προσκομίζουν βεβαίωση ιατρικής αντένδειξης από : α) Περιφερειακά Γενικά Νοσοκομεία, ή β) Δ/νσεις Υγιεινής της οικείας Περιφέρειας ή γ) Ιατροκοινωνικά Κέντρα ή δ) Ασφαλιστικούς φορείς ή ε) ιδιώτες ιατρούς, σύμφωνα με τον κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας Ν.3418/28-11-2005(τ.Α’ ΦΕΚ 287).
ε) Σε περίπτωση μαθητών/τριών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι Γονείς /Κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από ΚΕΔΔΥ ή Δημόσιο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο ή άλλη Δημόσια Υπηρεσία.

Τα παραπάνω αφορούν τα τυπικά της εγγραφής. Σας περιμένουμε για την πρώτη γνωριμία-συνεργασία και για την παροχή κάθε πληροφορίας-διευκρίνισης που έχει σχέση με το νέο περιβάλλον του παιδιού σας.
Εκ των προτέρων ευχόμαστε καλή φοίτηση με υγεία στα παιδιά.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-20

ΛΗΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «WE GO GREEN/ΜΑΡΟΥΣΙ»

Ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών «WE GO GREEN/ΜΑΡΟΥΣΙ» ολοκληρώνεται αύριο, Παρασκευή, 12/4/2019, και ο κάδος θα αποσυρθεί.
Ευχαριστούμε θερμά τους Γονείς/Κηδεμόνες για τη μεγάλη συμμετοχή και κατά το σχολικό έτος 2018-19.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΛΗΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «WE GO GREEN/ΜΑΡΟΥΣΙ»

Δράση « η τσάντα στο Σχολείο»

Υπενθυμίζουμε ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο, 13 & 14 Απριλίου 2019, θα υλοποιηθεί η δράση « η τσάντα στο Σχολείο». Επισημαίνουμε ότι : αν κάποιος Γονέας /Κηδεμόνας δεν επιθυμεί να παραμείνει η τσάντα στο Σχολείο, το δηλώνει και ο/η μαθητής /τρια αποχωρεί την Παρασκευή, 12-4-19 με την τσάντα.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δράση « η τσάντα στο Σχολείο»

Επείγουσα ανάγκη για αίμα.

Ένωση Γονέων Δ. Αμαρουσίου
Επείγουσα ανάγκη αίματος για την κα Παναγιώτα Μπάρδη, μητέρα του 4ου ΔΣ Αμαρουσίου. Το αίμα μπορεί να δοθεί σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο και να σταλεί Π.Γ.Ν. Αθηνών Γ. Γεννηματάς.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επείγουσα ανάγκη για αίμα.

ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ – ΣΤ΄ ΤΑΞΗ- 5/4/19

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ – ΣΤ΄ ΤΑΞΗ- 5/4/19

ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΡΑΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΡΑΣΗΣ-8ο

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΡΑΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Δράση « η τσάντα στο Σχολείο»

Υπενθυμίζουμε ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο, 6 & 7 Απριλίου 2019, θα υλοποιηθεί η δράση « η τσάντα στο Σχολείο». Επισημαίνουμε ότι : αν κάποιος Γονέας /Κηδεμόνας δεν επιθυμεί να παραμείνει η τσάντα στο Σχολείο, το δηλώνει και ο/η μαθητής /τρια αποχωρεί την Παρασκευή, 5-4-19 με την τσάντα.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δράση « η τσάντα στο Σχολείο»

4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ & ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

4ο Τελική Αφίσα Υλικά4ο Τουρνουα Αφισα4ο τουρνουά_2019_ομιλοι-προγραμμα

4οι Αγώνες Αλληλεγγύης-Όμιλοι-Δήλωση Συμμμετοχής

4οι Αγώνες Αλληλεγγύης_Υλικά

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ & ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΣΤΟ 16ο

1) ΕΚΠ/ΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ – ΣΤ΄ ΤΑΞΗ – 5/4/19
2) ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Α΄-Β΄ ΤΑΞΗ – 5/4/19
3) ΔΡΑΣΗ « Η ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» – 6 & 7/4/19
4) ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Ε΄-ΣΤ΄ ΤΑΞΗ – 10/4/19
5) ΕΚΠ/ΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ – ΣΤ΄ ΤΑΞΗ – 12/4/19
6) ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Γ΄-Δ΄ ΤΑΞΗ – 12/4/19
7) ΔΡΑΣΗ « Η ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» – 13 & 14/4/19
8) ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ Δ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – 14/4/19
9) ΕΚΠ/ΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – Β΄ ΤΑΞΗ – 17/4/19
10) ΕΚΠ/ΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – Ε΄ ΤΑΞΗ – 18/4/19
11) ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑ «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΜΑΝΤΕΟΥΣ – ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ» ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ – 19/4/19

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΣΤΟ 16ο

ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΣΤ΄ ΤΑΞΗ 29/3/19

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΣΤ΄ ΤΑΞΗ 29/3/19

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΡΑΣΗΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΡΑΣΗΣ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΡΑΣΗΣ

Κινητό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ πρόκειται να προβεί στην υλοποίηση δράσης για την εγκατάσταση και λειτουργία ενός κινητού πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου με σκοπό να διδαχθούν τη σημασία της κυκλοφοριακής αγωγής και το σεβασμό στη ζωή μέσω της ευαισθητοποίησής τους σε θέματα οδικής ασφάλειας, με την ενεργό συμμετοχή τους σε βιωματικές δράσεις, σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία τους.
Ειδικότερος στόχος των δράσεων είναι η εκπαίδευση όλων των μαθητών, με την ενεργό συμμετοχή τους στις βασικές αρχές της κυκλοφοριακής αγωγής σύμφωνα με τους βασικούς θεματικούς άξονες του προγράμματος δράσεων που είναι εναρμονισμένοι στα στάδια εκπαίδευσης του Στρατηγικού Σχεδίου Οδικής Ασφάλειας 2011-2020.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 30-03-2019 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 π.μ. στο 8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ(Οδός Μαραθ/μων αρ. 54) και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν μαζί με τους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου, τόσο οι μαθητές του 16ου Δημοτικού Σχολείου, όσο και μαθητές του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-8ο (1)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-30-03-2019 (1)

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κινητό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019, δε θα πραγματοποιηθεί το θεατρικό παιχνίδι (απογευματινό πρόγραμμα Συλλόγου Γονέων) , καθώς η εκπαιδεύτρια, κα Έρη Κουρτέλη, θα λείψει εκτός Αθηνών για μερικές μέρες, λόγω προσωπικού προβλήματος.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΙΒΩΤΟΣ-ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ «ΖΗΤΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» Α΄ ΤΑΞΗ- 26/3/19

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΚΙΒΩΤΟΣ-ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ «ΖΗΤΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» Α΄ ΤΑΞΗ- 26/3/19

ΗΜΕΡΙΔΑ Ε΄- ΣΤ΄

Την Τρίτη, 2 Απριλίου 2019, τα Τμήματα Ε΄1-Ε΄2-ΣΤ΄1-ΣΤ΄2 δε θα λειτουργήσουν (Πρωινό-Ολοήμερο Πρόγραμμα) λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών τους στην επιμορφωτική ημερίδα με αφορμή το νέο βιβλίο των Μαθηματικών της Ε΄ τάξης και στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 2ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής (Πράξη 7η/15.03.2019 της Ολομέλειας).

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΗΜΕΡΙΔΑ Ε΄- ΣΤ΄

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΛΗΠΤΟ ΄21 – ΣΤ΄ ΤΑΞΗ- 22/3/19

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΛΗΠΤΟ ΄21 – ΣΤ΄ ΤΑΞΗ- 22/3/19

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ 1821-28

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ 1821-28

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ – ΣΤ΄ ΤΑΞΗ – 22/3/19

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ – ΣΤ΄ ΤΑΞΗ – 22/3/19

Δράση « η τσάντα στο Σχολείο»

Υπενθυμίζουμε ότι το προσεχές τετραήμερο, 22-23-24-25 Μαρτίου 2019, θα υλοποιηθεί η δράση « η τσάντα στο Σχολείο». Επισημαίνουμε ότι : αν κάποιος Γονέας /Κηδεμόνας δεν επιθυμεί να παραμείνει η τσάντα στο Σχολείο, το δηλώνει και ο/η μαθητής /τρια αποχωρεί την Πέμπτη, 21-3-19 με την τσάντα.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δράση « η τσάντα στο Σχολείο»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «Δωρεάν Ψυχοεκπαιδευτικό Σεμινάριο στις 27/03/19»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «Δωρεάν Ψυχοεκπαιδευτικό Σεμινάριο στις 27/03/19»

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ Δ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

4οι Αγώνες Αλληλεγγύης

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ Δ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΤΙΝΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

1) ΕΚΔΗΛΩΣΗ : Παρασκευή, 22-3-2019, 08:30. Οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ Τάξης διοργανώνουν εκδήλωση για το Μέγα και Ανεπανάληπτο ΄21 και προσκαλούν όλα τα μέλη της Σχολικής Κοινότητας.
Επιμέλεια – διοργάνωση : Μ. Αρκουδέα – Ν. Σιαφλέκης – Μ. Ασπρούκου.
Τα παιδιά θα προσέλθουν στις 08:30 (χωρίς τσάντες) και θα αποχωρήσουν στις 09:45 περίπου συνοδεία των Γονέων/Κηδεμόνων τους ή όπως αναγράφει η δήλωση αποχώρησής τους. Οι υπόλοιπες ώρες του Πρωινού Προγράμματος και του Ολοήμερου δε θα λειτουργήσουν.
2) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ για τους πεσόντες, Μαρουσιώτες αγωνιστές της επαναστατικής περιόδου 1821-28 στο μνημείο του προαύλιου χώρου του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων, Παρασκευή, 22-3-2019, 10:15. Παρίστανται ο σημαιοφόρος και όλοι οι παραστάτες.
3) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Πλατεία Ηρώων : Παρασκευή, 22-3-2019, 10:45. Παρίστανται ο σημαιοφόρος και όλοι οι παραστάτες.
Υπεύθυνη εκπαιδευτικός : Α. Δήμου
4) ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ : Ι.Μ.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, Δευτέρα, 25-3-2019, 10:00. Παρίστανται ο σημαιοφόρος και δύο παραστάτες.
Υπεύθυνη εκπαιδευτικός : Ε. Καραποστόλη
5) ΠΑΡΕΛΑΣΗ : Οι μαθητές/τριες που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση πρέπει να βρίσκονται τη Δευτέρα, 25-3-2019 και ώρα 10:45, στο καθορισμένο από το Δ. Αμαρουσίου σημείο εκκίνησης (διασταύρωση Β. Σοφίας & Κ. Θεοτόκου).
6) ΠΑΡΑΛΑΒΗ -ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ: Προαύλιο Γυμναστηρίου «Σ. Λούης». Τα παιδιά εισέρχονται στην οδό Σουρή (κάθετη της Β. Σοφίας) και καταλήγουν στην οδό Πλαστήρα (πίσω πλευρά Γυμναστηρίου «Σ. Λούης»), όπου τους περιμένουν για να τους παραλάβουν οι Γονείς/Κηδεμόνες. Στη συνέχεια αποχωρούν από την έξοδο της οδού Β. Όλγας (γραμμές ΗΣΑΠ).
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί παρέλασης : Σ. Γκίζας – Θ. Ξανθόπουλος

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΤΙΝΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ 2019

Ε ΤΑΞΗ_Α ΦΑΣΗ_2019

ΣΤ ΤΑΞΗ_Α ΦΑΣΗ_2019

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ 2019

ΑΚΡΟΠΟΛΗ Δ΄ ΤΑΞΗ 12/3/19

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΚΡΟΠΟΛΗ Δ΄ ΤΑΞΗ 12/3/19

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤ. ΝΙΑΡΧΟΣ – Ε΄ ΤΑΞΗ – 7/3/19

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΙΔΡΥΜΑ ΣΤ. ΝΙΑΡΧΟΣ – Ε΄ ΤΑΞΗ – 7/3/19

Δράση « Η τσάντα στο Σχολείο»

Υπενθυμίζουμε ότι το προσεχές τριήμερο, 9-10-11 Μαρτίου 2019, θα υλοποιηθεί η δράση « η τσάντα στο Σχολείο». Επισημαίνουμε ότι : αν κάποιος Γονέας /Κηδεμόνας δεν επιθυμεί να παραμείνει η τσάντα στο Σχολείο, το δηλώνει και ο/η μαθητής /τρια αποχωρεί την Παρασκευή, 8-3-19 με την τσάντα.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δράση « Η τσάντα στο Σχολείο»

ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ «Σ. ΛΟΥΗΣ» 2019

Διευθυντές & Διευθύντριες Δημόσιων Σχολείων Αμαρουσίου

Πρόγραμμα διοργάνωσης & χάρτες

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ «Σ. ΛΟΥΗΣ» 2019

Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΣΤΟ 16ο

1) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ε΄-ΣΤ΄ 1/3/19
2) ΕΚΠ/ΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ Σ. ΝΙΑΡΧΟΣ Ε΄ 7/3/19
3) ΔΡΑΣΗ « Η ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» 9 & 10 & 11 /3/19
4) ΕΚΠ/ΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ Δ΄ 12/3/19
5) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ Ε΄- ΣΤ΄ 14/3/19
6) ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΕΠΙΔΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Β΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 19/3/19
7) ΔΡΑΣΗ « Η ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» 22 & 23 & 24 & 25 /3/19
8) ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΄21 22/3/19
9) ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25/3/19
10) ΕΚΠ/ΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ» Α΄ 26/3/19
11) ΕΚΠ/ΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Β΄ 27/3/19
12) ΕΚΠ/ΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΣΤ΄ 29/3/19

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων για την αγορά 270 προπλασμάτων μάσκας, που θα φιλοτεχνήσουν η Εικαστικός, κα Λ. Σκούρα, και οι μαθητές/τριες του Σχολείου.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΣΤΟ 16ο

ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ… ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ… ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 2019 -ΘΕΜΑΤΑ & ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

LYSEIS_E_2019_03_01

LYSEIS_ST_2019_03_01

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 2019 -ΘΕΜΑΤΑ & ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ

Η εικαστικός, κα Λ. Σκούρα, με τους μαθητές/τριες του Σχολείου θα φιλοτεχνήσουν μάσκες για κάθε παιδί.
Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων για την αγορά 270 προπλασμάτων μάσκας.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ- ΚΥΡΙΑΚΗ, 3-3-19, ΣΤΟ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΠΟ 11:00 ΩΣ 14:00

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ- ΚΥΡΙΑΚΗ, 3-3-19, ΣΤΟ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΠΟ 11:00 ΩΣ 14:00

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Β΄ ΤΑΞΗ 20/2/19

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Β΄ ΤΑΞΗ 20/2/19

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΕΡΑΜΕΙΚΗΣ Α΄ ΤΑΞΗ 15/2/19

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΕΡΑΜΕΙΚΗΣ Α΄ ΤΑΞΗ 15/2/19

Δράση « η τσάντα στο Σχολείο»

Υπενθυμίζουμε ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο, 23-24 Φεβρουαρίου 2019, θα υλοποιηθεί η δράση « η τσάντα στο Σχολείο». Επισημαίνουμε ότι : αν κάποιος Γονέας /Κηδεμόνας δεν επιθυμεί να παραμείνει η τσάντα στο Σχολείο, το δηλώνει και ο/η μαθητής /τρια αποχωρεί την Παρασκευή, 22-2-19 με την τσάντα.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δράση « η τσάντα στο Σχολείο»

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ Δ΄ ΤΑΞΗ 13-2-19

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ Δ΄ ΤΑΞΗ 13-2-19

ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Ε΄ ΤΑΞΗ 14/2/19

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Ε΄ ΤΑΞΗ 14/2/19

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ

Ενόψει των Αποκριών και των αγορών ειδών και στολών το Σχολείο εφιστά την προσοχή στη διάθεση και προβολή έντυπων/ φυλλάδιων/ e-shops, που απευθύνονται σε ανήλικους καταναλωτές και ιδίως σε παιδιά κάτω των 14 ετών με:
1) προϊόντα που περιέχουν εικονικές αναπαραστάσεις και εκπέμπουν εμμέσως ή ευθέως μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο, στο πλαίσιο εμπορικής πρακτικής και μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά προς το παιδί εξοικειώνοντάς το, μεταξύ άλλων, με σεξιστικά πρότυπα,
2) προϊόντα, όπως άσεμνες αποκριάτικες στολές που παρουσιάζονται ως παιδικές, εξαιτίας των οποίων στρεβλώνεται η εικόνα της παιδικότητας και αλλοιώνονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ηλικίας αυτής, παραβιάζοντας την ομαλή ψυχολογική ανάπτυξη,
3) προϊόντα, όπως παιδική στολή που αναπαριστά τον Χίτλερ, που παραπέμπουν σε στάσεις και χειρονομίες άμεσα συνδεδεμένες με εγκλήματα μίσους.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ

Δράση « η τσάντα στο Σχολείο»

Υπενθυμίζουμε ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο, 16-17 Φεβρουαρίου, θα υλοποιηθεί η δράση « η τσάντα στο Σχολείο». Επισημαίνουμε ότι : αν κάποιος Γονέας /Κηδεμόνας δεν επιθυμεί να παραμείνει η τσάντα στο Σχολείο, το δηλώνει και ο/η μαθητής /τρια αποχωρεί την Παρασκευή, 15-2-19 με την τσάντα.

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δράση « η τσάντα στο Σχολείο»

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ «ΜΙΚΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΣΤ΄ ΤΑΞΗ – 8/2/19

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ «ΜΙΚΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΣΤ΄ ΤΑΞΗ – 8/2/19

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Ένα σχολικό συγκρότημα αποτελεί μια πολυεπίπεδη και πολύμορφη, καθημερινή πραγματικότητα στην οποία συμμετέχουν και συμβάλλουν πολλοί ανάμεσα τους και οι αφανείς εργάτριες της μάχιμης εκπαίδευσης.
Μία από αυτές, η κα Τζένη, από 31-1-2019 κρέμασε την ποδιά, απέθεσε σκούπες, σφουγγαρίστρες, φαράσια και άλλα σύνεργα καθαριότητας και πέρασε στη σύνταξη ύστερα από 25 έτη εργασίας και προσφοράς στο Σχολείο, προσφοράς και εκτός εργασιακού ωραρίου καθημερινές, απογεύματα, Σαββατοκύριακα, αργίες και διακοπές.
Δεν υπάρχει ακριβές μέτρο αποτίμησης του έργου του καθενός, αλλά σίγουρα είναι προνομιούχος όποιος αποχωρώντας παίρνει μαζί του τις ανυστερόβουλες, ανιδιοτελείς και αγνές αγκαλιές των παιδιών και τις ευχαριστίες των αποφοίτων όλα αυτά τα χρόνια.
Την ευχαριστούμε θερμά για όλα και της ευχόμαστε υγεία.

Η Σχολική Κοινότητα του 16ου ΔΣ Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ