ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Ενημερώνουμε τους Γονείς/Κηδεμόνες ότι λόγω υπερφόρτωσης του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου καθυστερεί η προσπάθεια εγγραφής ή εμφανίζεται ένδειξη λανθασμένης εισαγωγής στοιχείων. Ενημερώνουμε επίσης ότι οι Γονείς των Α΄-Β΄ Τάξεων απευθύνονται στο Σχολείο για τον Αριθμό Μητρώου, ενώ των τάξεων Γ΄-Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄ μπορεί να τον αναζητήσουν σε ελέγχους βαθμολογίας ή τίτλους προόδου.
Μέχρι να εγγραφούν οι μαθητές/τριες στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, θα γίνονται αναρτήσεις ενδεικτικού υλικού στο ιστολόγιο του Σχολείου.
Παρακαλούμε πολύ τους Γονείς/Κηδεμόνες που δεν έχουν επικαιροποιήσει τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους να προβούν σε επικαιροποίηση.
Είμαστε στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε.
Ευχόμαστε υγεία.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.