Τις ξεπικρίσαμε για 2 μήνες αλλάζοντας το νερό, φτιάξαμε μετά άλμη μετρώντας τη θερμοκρασία και αναλύοντας τα διαλύματα και την έννοια του βρασμού, συζητήσαμε για το αλάτι και πώς αυτό διατηρεί τα τρόφιμα, τις μυρίσαμε, τις βάλαμε σε βάζα, αγοράσαμε από το μανάβικο θυμάρι, φινόκιο και σέλινο , καθώς ήμαστε gourmet, βάλαμε πάνω πάνω λάδι και μιλήσαμε για την πυκνότητα των υγρών και φτιάξαμε μια ετικέτα με το όνομα της ελιάς σε διάφορετικές γλώσσες. Σε 20 μέρες…τρώμε
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΔιαβάστε περισσότεραΜη αποδοχή