Τηλεοπτικό σποτ για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φιλοζωίας και επίσκεψη με αδεσποτάκια του Δήμου Μυτιλήνης
………………………………………………………
Μια μεγάλη αγκαλιά για τα αδέσποτα ζώα άνοιξαν σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων , οι μαθητές του σχολείου με αφορμή την επίσκεψη των υπευθύνων της υπηρεσίας για τα αδέσποτα του Δήμου Μυτιλήνης.
Οι υπεύθυνοι υπάλληλοι επισκέφθηκαν μία-μία τις σχολικές τάξεις και ενημέρωσαν τους μαθητές για το έργο τους και για να ευαισθητοποιήσουν τα μικρά παιδιά για τη σημασία της υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων. Την παράσταση όμως έκλεψαν τα μικρά κουταβάκια που έφεραν μαζί τους. Όλοι οι μαθητές ήθελαν να τα αγκαλιάσουν και πολλοί απ’ αυτούς ενδιαφέρθηκαν να προχωρήσουν σε υιοθεσία.
…………………………………….
Ένα τηλεοπτικό σποτ για τα αδέσποτα!
Ένα τηλεοπτικό σποτ για τα αδέσποτα ετοίμασαν οι μαθητές της Γ’ τάξης του σχολείου μας, με το οποίο θα συμμετέχουν σε πανελλήνιο διαγωνισμό φιλοζωίας. Το σποτ φτιάχτηκε με στόχο να βοηθηθεί το έργο της Κιβωτού , και περιλαμβάνει δημοσιευμένες φωτογραφίες αδέσποτων ζώων επενδυμένες με συνθήματα υπέρ της φιλοζωίας και του σεβασμού στα ζώα.
Τα εύσημα στον Εκπαιδευτικό Μουσικής του Σχολείου μας Δημήτρη Χατζηγιαννάκη, με ενεργή φιλοζωική δράση και συνεισφορά στο έργο της Κιβωτού.
Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Μυτιλήνης για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί τα σχολεία της πόλης και να μεταφέρει το μήνυμα για την προστασία των αδέσποτων. Ευχαριστούμε και τους μαθητές της Γ’ για το υπέροχο σποτ και τον Δημήτρη Χατζηγιαννάκη για την θετική του ανταπόκριση σε ό,τι κι αν ζητήσουμε.







