ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ

 15o Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

Τηλ.2310759117 ή 2310559072 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ  ΕΤΟΣ 2013-14

             Παρακαλούμε  όσοι γονείς ενδιαφέρεστε  για την εγγραφή και φοίτηση του παιδιού σας στο Ολοήμερο Σχολείο  κατά το Σχολικό Έτος 2013-2014     και για τον έγκαιρο προγραμματισμό των τμημάτων, να μας αποστείλετε το συντομότερο δυνατόν συμπληρωμένη την σχετική   ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ  με τα ανάλογα δικαιολογητικά.

Επιπροσθέτως σας κάνουμε γνωστό ότι:

        I.      Σε περίπτωση υποβολής εκπρόθεσμης αίτησης εγγραφής, μετά τις 21 Ιουνίου 2013,      απαιτείται η γραπτή έγκριση του οικείου Διευθυντή Π.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης.

II.            Για την εγγραφή των μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα προϋπόθεση είναι η εργασιακή  κατάσταση των γονέων/κηδεμόνων. Προς τούτο προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας ή ανεργίας.

III.            Η υποχρεωτικότητα της φοίτησης των μαθητών και το Ωράριο λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος τηρούνται  καθ΄ όλο το διδακτικό έτος.

IV.            Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών από το Ολοήμερο Πρόγραμμα, μπορεί να γίνεται μετά το τέλος κάθε διδακτικής ώρας, εφόσον έχει κατατεθεί σχετική υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων. Η δηλωθείσα ώρα ενδιάμεσης αποχώρησης παραμένει η ίδια, καθ΄ όλο το διδακτικό έτος.

V.            Τα τμήματα του Ολοήμερου Προγράμματος συγκροτούνται σύμφωνα με τη δηλωθείσα ώρα αποχώρησης των μαθητών, που αναγράφεται στη σχετική υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων κατά την εγγραφή τους.

VI.            Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης:

Προετοιμασία για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας

Αγγλική Γλώσσα (Γ΄, Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄τάξεις)

Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση

Ο Αθλητισμός εντάσσεται υποχρεωτικά στα προγράμματα των Α΄και Β΄τάξεων, ενώ για τις Γ΄, Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄ τάξεις αποτελεί προαιρετικό διδακτικό αντικείμενο.

VIΙ.          Για τη λειτουργία της Προαιρετικής Πρωινής Ζώνης , 7:00- 8:00 ,ο ελάχιστος αριθμός εγγραφέντων / φοιτούντων μαθητών που απαιτείται, είναι 5.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Σχετικά με Μαρία Πανουσιάδου

Μαρία Πανουσιάδου, δασκάλα στην Πρωτοβάθμια από το 2001. Έχω σχεδιάσει και υλοποιήσει προγράμματα etwinnig, Αγωγής υγείας και Πολιτιστικά. Έχω συμμετάσχει με ανακοίνωση στις εργασίες του 2ου Συνεδρίου “Εκπαίδευση Γλωσσικών Μειονοτήτων: Εκπαιδευτικοί μιλούν σε εκπαιδευτικούς για τις εμπειρίες τους” (Π.Τ.Δ.Ε. του Α.Π.Θ, 2002).
Έχω συμμετάσχει με εισήγηση στη διημερίδα των Καινοτόμων Δράσεων Ιουνίου 2013 της Π.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση