ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

Με αποφάσεις στο βιβλίο πράξεων της Προϊσταμένης   πραγματοποιήθηκαν οι πιο κάτω επιμορφώσεις σχετικά με την Ιστοσελίδα.

20240127 112137     Δια ζώσης  επιμόρφωση για αναβάθμιση ιστοσελίδας.

 » Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ .

Από το Σεμινάριο ELIZA  :  Παρακολούθηση  της πολύ ενδιαφέρουσας  Γαλλικής  Ταινίας ” Με τα μάτια της Νταβλά”  στο Μέγαρο Μουσικής. Ακολούθησε   ενημέρωση και  κατάθεση απόψεων με Κοινωνική  λειτουργό, Ψυχολόγο, Ψυχίατρο, Νομικό σύμβουλο.

 

                             

 » Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Επισκεφθήκαμε το συστεγαζόμενο 7ο Δημοτικό Σχολείο, συναντήσαμε την Πρώτη Δημοτικού, είπαμε τα κάλαντα και ανταλλάξαμε ευχές και κεράσματα. Η Τετάρτη δημοτικού μας είπε και αυτή κάλαντα από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

IMG 05980f5cf9e3aa99eefb05a407e3d112 V » Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ-MAKE A WISH

Λαμβάνουμε μέρος στον διαγωνισμό του Make a wish για σχολεία δημιουργώντας την δική μας κατασκευή-αστέρι.

Μιλάμε για την διαφορετικότητα και την συμπερίληψη συνδυάζοντας την συμμετοχή μας στον διαγωνισμό με την παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ και την συμμετοχή μας στη διαδικτυακή συνάντηση σχολείων όπου τραγουδήσαμε για την φιλία και την διαφορετικότητα με το τραγούδι “Το παραμύθι αρχίζει”

 » Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Συνεργαζόμαστε με την εθελοντική ομάδα του συστεγαζόμενου 7ου Δημοτικού Σχολείου “Τί μπορώ να κάνω για εσένα” και χάρη στην άμεση ανταπόκριση της σχολικής μας κοινότητας συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Έτσι συμβάλλουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και μαθαίνουμε έμπρακτα τις έννοιες της αλληλεγγύης, της αλληλοβοήθειας και της προσφοράς.

 » Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ

Στο Νηπιαγωγείο μας  ανακυκλώνουμε πλαστικές συσκευασίες, τις μετατρέπουμε σε χριστουγεννιάτικα στολίδια και στολίζουμε το δέντρο της γειτονικής μας πλατείας. Φτιάχνουμε και ξύλινα στολίδια με υλικά που υπάρχουν στο σχολείο μας και βιωματικά μαθαίνουμε την ανακύκλωση.

IMG 20231222 104056 » Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Οι μικροί ηθοποιοί συμμετείχαν στην διαδραστική παράσταση “Χριστούγεννα στο Ζαχαροχωριό”. Ξωτικοπουλιά, γλυκοδροσερές, ζαχαρένιες, αστεράκια, γλυκοπλάστες, βιολιστές, σοκολατένια στρατιωτάκια και ζαβολάκια μας αφηγήθηκαν μια χριστουγεννιάτικη ιστορία στο Ζαχαροχωριό μέσα από τις χορευτικές κινήσεις και τα ποιήματά τους και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στο τέλος της γιορτής μας  μια έκπληξη μας περίμενε. Ο άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε

 » Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας στα πλαίσια του σχεδίου δράσης ¨τα βιβλία μας ταξιδεύουν” που στόχο έχει την αναβάθμιση της δανειστικής βιβλιοθήκης του νηπιαγωγείου μας και την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας επισκέφθηκαν την βιβλιοθήκη του συστεγαζόμενου 7ου Δημοτικού. Εκεί μας ξενάγησε η υποδευθύντρια Κα Φανή Σαμορέλη. Μας εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας της δανειστικής βιβλιοθήκης του Δημοτικού,

 » Διαβάστε περισσότερα