Καλώς το καρναβάλι ,με τους τρελούς ρυθμούς!!!

Την τσικνοπέμπτη  ένας γονέας έκανε χορηγία στους μαθητές του σχολείου μας καλοψημένα σουβλάκια  και ο σύλλογος γονέων ευγενικά πρόσφερε  χυμούς και καλοψημένα σουβλάκια!Μετά το φαγητό ακολούθησε πάρτι με παραδοσιακούς χορούς!

souvlakai patates tsiknopempti.jpg

Ένας φανταχτερός Αρλεκίνος και ένας Κλόουν επισκέφτηκαν τις τάξεις μας ,συνομίλησαν με τα παιδιά ,μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους μαζί τους και τα ρώτησαν τι στολή σκοπεύουν να φορέσουν στο πάρτι του σχολείου !Στη συνέχεια τα παιδιά περιέγραψαν με λεπτομέρειες τη στολή τους και την ζωγράφισαν στο ατομικό τους χαρτί. Ο κλόουν και ο φίλος του έμειναν μαζί μας όλες τις μέρες των αποκριών.

IMG 2792

Αποφασίσαμε να ζωγραφίσουμε τον κλόουν της τάξης μας και με τη βοήθεια του ζαριού διακοσμήσαμε με γραμμές διαφόρων σχεδίων και  καμπύλες  το κεφάλι του !Ήταν τόσο ευχάριστο και τόσο διασκεδαστικό!

 

 

 

IMG 2809

 

Φτιάξαμε μαζί τις μάσκες που μας άρεσαν!

IMG 2794

Οι  δυο φίλοι  μας μίλησαν και για την ιστορία του χαρταετού! Μας άρεσε τόσο πολύ και διαλέξαμε να φτιάξουμε και εμείς τον δικό μας χαρταετό!Σχεδιάσαμε ,κόψαμε κολλήσαμε βάλαμε ουρά και τραγουδήσαμε κουνώντας τον στον αέρα!

2 1

Η ιστορία του Καπελά μας άρεσε τόσο πολύ!!!Μαζί του κάναμε μαθηματικά,γλώσσα θυμηθήκαμε τα σχήματα και τα χρώματα …

8

Ας ευχηθούμε όπως οι χαρτατοί έτσι και εμείς ψηλά να έχουμε πάντα τους στόχους μας και να εντυπωσιάζουμε με τους ελιγμούς μας!

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!