Σφυρίξαμε και έληξε η σχολική χρονιά

 

 

 

                                           Έπεσαν σήμερα οι τίτλοι τέλους για την σχολική χρονιά 2020-2021


 

                                                      Οι μαθητές μας θα ανοίξουν τα πανιά τους να ταξιδέψουν στο Καλοκαίρι τους!

 

 

 Έγιναν μικροί ζωγράφοι λίγο πριν αποχαιρετιστούμε και έφτιαξαν καταπληκτικά                                                                                                                       αναμνηστικά  !

 

 

 

 

 

α

 

Μικρά χεράκια ,μεγάλες δημιουργίες!

 

Οι κυρίες με χαρά ετοίμασαν τα αναμνηστικά και τα δωράκια των μαθητών!

 

 

 

 

                                Ευχόμαστε Καλή Πρόοδο στα παιδάκια που θα φοιτήσουν την επόμενη σχολική χρονιά στην Α΄ Δημοτικού !!!

 

                                                           ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Ανακύκλωση τέλος!

Ήταν τόσα αυτά που κάναμε φέτος !

Με κλειστά ή ανοιχτά σχολεία οι δασκάλες μας βρίσκουν πάντα τον τρόπο!!!

Δεν ήταν δυνατό να τα καταγράψουμε όλα!

Ωστόσο την ανακύκλωση και τον τρόπο που την δουλέψαμε τον λάτρεψαν οι μαθητές μας!!!

Μία μικρή γεύση από τις εμπνευσμένες μας δουλίτσες  αρκεί :

Ο μπαμπάς μου ,αυτός ο σούπερ ήρωας!

 

 

Ένα θέμα που δεν θίγεται από την κοινωνία αρκετά είναι η σπουδαιότητα της πατρότητας.. Η στιγμή που ένας άντρας καλείται να αναλάβει έναν σπουδαίο ρόλο όταν βλέπει το παιδί του για πρώτη φορά και έτσι απλά γίνεται πατέρας! Πατέρας… Μπαμπάς… Πατριός… Κηδεμόνας… Φροντιστής… μία από τις δυο ΙΣΑ σημαντικές φιγούρες στη ζωή ενός παιδιού.. Ένας ρόλος τόσο σημαντικός και καθοριστικός, του οποίου πολλές φορές παραγκωνίζεται η σπουδαιότητα του..

 

 

Σε αντίθεση με τις περισσότερες γυναίκες, οι άντρες δεν έχουν την «τύχη» να προετοιμαστούν 9 μήνες για αυτόν το ρόλο και ξαφνικά μέσα σε μια στιγμή ο κόσμος τους αλλάζει και γίνονται πατέρες… Μοναδικό… Θέλει απίθανη δύναμη, συνείδηση, ενσυναίσθηση και ανιδιοτέλεια για να είσαι μπαμπάς… Σε όλους τους άντρες που βάζουν τα δυνατά τους να είναι υπέροχοι μπαμπάδες, που ανταποκρίνονται στο ρόλο τους όσο καλύτερα μπορούν, που μπορεί να μην είναι βιολογικοί πατέρες αλλά είναι φανταστικοί μπαμπάδες, σε όλους αυτούς που μεγαλώνουν υγιή ψυχικά παιδιά, στηρίζουν τις επιλογές και τα βήματά τους, και βρίσκονται πάντα εκεί,την αγάπη μας! ♥️


Oι μαθητές μας   ,ζωγράφισαν τους  μπαμπάδες τους ,διάβασαν με τις δασκάλες τους  βιβλία που μιλούσαν για αυτούς ,μας μίλησαν για τους δικούς τους μπαμπάδες .έφτιαξαν ένα δωράκι για την γιορτή τους !Αφιερωμένο το δωράκι  σε όλους  αυτούς τους μπαμπάδες που ξεπερνούν  κάθε μέρα τον εαυτό του για να μεγαλώσουν  δυνατά, ευτυχισμένα, ανεξάρτητα παιδιά , γεμάτα αγάπη, όνειρα και σεβασμό προς τον εαυτό τους  και τους άλλους ανθρώπους!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                              Χρόνια Πολλα μπαμπά!!!

 

Πρόγραμμα ΄΄Ομαλή μετάβαση στην Α΄ Δημοτικού”,Η επίσκεψή μας στο Δημοτικό!

 

 

 

Στα πλαίσια του προγράμματος <<Ομαλή μετάβαση>>που δουλέψαμε  στο νηπιαγωγείο μας ,επισκεφτήκαμε την Τετάρτη 16/6/2021 το 9ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς. Μας υποδέχτηκαν οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί ,συναντήσαμε τους παλιούς μας μαθητές . Συνάδελφος μας ξενάγησε στους χώρους του Σχολείου ,μας κέρασαν ζελεδάκια και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη!

 

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου χάρισαν τις ζωγραφιές τους  στους μαθητές του Δημοτικού και στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών.

 

Γνωρίσαμε πως λειτουργεί το κυλικείο!

Γλυκό Καλοκαιράκι ,αγαπημένο …

 

 

 

 

 

 

 

Εάν μας ρωτήσετε ποια είναι η αγαπημένη μας εποχή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας απαντήσουμε “το καλοκαίρι!”. Κατά τη γνώμη μας, είναι η εποχή που ακόμα και τα άσχημα μοιάζουν όμορφα. Αυτή η εποχή αποπνέει μια χαρά, μια αρμονία, και αξίζει να τη ζεις στο έπακρο, ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για τον επόμενο χειμώνα !!!Παραμύθια ,βιβλία ταινίες κατασκευές Καλοκαιρινές έχουν την τιμητική τους στο νηπιαγωγείο αυτές τις ημέρες…Αγαπημένος μαθητής μας , .έφτιαξε  για όλους μας μια όμορφη κατασκευή στο μπουκάλι με θέμα τον Βυθό!!!

Το καλοκαίρι λοιπόν, θα χαλαρώσουμε από τις υποχρεώσεις της χρονιάς, μακριά από το  σχολείο  κι ότι άλλο υπάρχει στην καθημερινή μας ρουτίνα,  θα έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε, να γνωρίσουμε νέο κόσμο, να περάσουμε χρόνο με την παρέα μας και να παίξουμε χωρίς περιορισμούς! Έχοντας υπόψιν  τις υπέρτατες αξίες του καλοκαιριού αρχίσαμε να το γιορτάζουμε και να ταξιδεύουμε κάθε μέρα στη θάλασσα του!