Την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2025, το σχολείο μας συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την 12η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής.
Με το φετινό σύνθημα «Κινούμαι, Ενεργώ, Δημιουργώ», μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί έστειλαν μήνυμα ότι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο άσκηση, αλλά και τρόπος ζωής, συνεργασίας και δημιουργίας. Οι δραστηριότητες στόχευσαν στην ανάδειξη του ρόλου του σχολικού αθλητισμού στη διαμόρφωση ενεργών και υπεύθυνων πολιτών, σύμφωνα με τις αξίες της ισότητας, του σεβασμού και της ομαδικότητας.
Οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων συμμετείχαν σε ομαδικά παιχνίδια, αθλοπαιδιές και δράσεις εθελοντισμού, αποδεικνύοντας πως ο αθλητισμός ενώνει, εμπνέει και καλλιεργεί τη συμπερίληψη.
Η ημέρα έκλεισε με χαμόγελα, θετική ενέργεια και την υπόσχεση ότι το πνεύμα του «Κινούμαι, Ενεργώ, Δημιουργώ» θα μας συνοδεύει σε όλη τη σχολική χρονιά.








