βρετανικο συμβούλιο

Δραστηριότητες Αγγλικών για τις μέρες που μένουμε στο σπίτι…

Καλησπέρα σε όλους τους γονείς και τους αγαπημένους μας μαθητές και μαθήτριες,

Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά καθώς και οι οικογένειες σας και να περνάτε όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά και ευφάνταστα το χρόνο σας.

Στη συνέχεια των μηνυμάτων τα οποία λάβατε από τις δασκάλες/δασκάλους σας, θα θέλαμε και εμείς οι δασκάλες των Αγγλικών σας να σας απευθύνουμε αυτόν τον χαιρετισμό ώστε να αποκτήσουμε μια πρώτη επαφή μετά από αυτό το διάστημα που έχει μεσολαβήσει.

Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει από κάθε δυσκολία που συναντάμε να αντλούμε και τα θετικά στοιχεία τα οποία πάντα υπάρχουν. Στην προκειμένη περίπτωση, θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε όλες εκείνες τις δεξιότητες τις οποίες χρειαζόμαστε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με όποιο τρόπο και αν πραγματοποιείται αυτή.

Από την επόμενη εβδομάδα θα σας στείλουμε οδηγίες και υλικό με το οποίο θα διατηρήσουμε την επαφή μας και  με το μάθημα των Αγγλικών.

Αρχικά, με δική σας πρωτοβουλία, σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του Βρετανικού Συμβουλίου και να βρείτε δραστηριότητες που ίσως σας ενδιαφέρουν.

Τι λέτε; Αρχίζουμε;;;

 

Οι δασκάλες των Αγγλικών του σχολείου μας

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση