Εγγραφές μαθητών στην Α΄ τάξη για το σχολικό έτος 2021 – 2022
![](https://blogs.sch.gr/12dimch/files/2021/02/1589376483-150x150.jpg)
Αγαπητοί γονείς,
Οι εγγραφές των μαθητών της Α΄ τάξης για το σχολικό έτος 2021 – 2022 πραγματοποιούνται από Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 μέχρι και Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021.
Οι ώρες προσέλευσης των γονέων/κηδεμόνων στο σχολείο για τις εγγραφές είναι 08:30- 12:30, αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον διευθυντή στο τηλέφωνο 2221024808.
Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2021-2022 στην Α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως και 31-12-2015.
Τα δικαιολογητικά εγγραφών είναι τα εξής:
- Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση εγγραφής (δίνεται από το σχολείο)
- Πιστοποιητικό γέννησης – αναζητείται από το σχολείο μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool
- Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ( στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια )
- Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου (προσκομίζεται η Βεβαίωση Φοίτησης και στη συνέχεια το Πιστοποιητικό Φοίτησης )
- Αποδεικτικό στοιχείο, από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή ( π.χ. λογαριασμός ΔΕΗ, μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας, κ.λ.π. )
- Ατομικό Δελτίο Υγείας ( το έντυπο δίνεται από τον Δ/ντή του σχολείου και συμπληρώνεται από τον/την παιδίατρό σας )
*Μπορείτε να εξακριβώσετε αν ανήκετε στην περιφέρεια του 12ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Εύβοιας (http://dipe.eyv.sch.gr/) και πηγαίνοντας στην κατηγορία ΣΧΟΛΕΙΑ → Δημοτικά Σχολεία Χαλκίδας, σας εισάγει στο χάρτη της περιοχής που σας ενδιαφέρει. Εναλλακτικά πατήστε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο: