10ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ2

Μήνας: Απρίλιος 2021

διευκρινήσεις για τη δικαιολόγηση απουσιών μαθητών που συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό υποκείμενο νόσημα

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να ενταχθούν τα παιδιά τους κατά την επαναλειτουργία των σχολείων στην Εξ΄αποστάσεως διδασκαλία,  επειδή συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό υποκείμενο νόσημα, να μελετήσουν α. την ΚΥΑ και  β. το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας με  Θέμα «Δίνονται διευκρινίσεις για τη δικαιολόγηση των απουσιών μαθητών_τριών που συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό_ά υποκείμενο_α νοσήματα» τα οποία αναρτώνται.

ΦΕΚ Β 1512_21_43274_ΓΔ4_14_04_21_ΚΥΑ_ΤΡΟΠ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

υπεύθυνη δήλωση επιλογής λυκείου

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου να εκτυπώσουν, να συμπληρώσουν, να υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση και αφού τη σκανάρουν να την αποστείλουν  στο mail του σχολείου μας οπωσδήποτε μέχρι τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021. 

Επισημαίνεται ότι οι γονείς πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στη συμπλήρωση των στοιχείων τους.  Σε περίπτωση που έχουν αλλάξει διεύθυνση θα πρέπει να στείλουν και αποδεικτικό έγγραφο (Λογαριασμό  Δ.Ε.Η, μισθωτήριο συμβόλαιο από την Εφορία).

 Υπεύθυνη Δήλωση Επιλογής Λυκείου

αλλαγή στις ώρες ενημέρωσης γονέων

Λόγω μη προσέλευσης των γονέων στις ώρες διαδικτυακής συνεργασίας αναδιαμορφώνεται το πρόγραμμα ως εξής:  ΩΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση