ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ – ΑΓΙΑΣΜΟΣ

                                                                 ANΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 8.30 π.μ. θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Οι μαθητές/τριες θα εισέλθουν στο χώρο του σχολείου χωρίς τη συνοδεία των γονέων τους και το προσωπικό του σχολείου θα τους κατευθύνει στις τάξεις τους όπου θα τους/τις περιμένουν οι εκπαιδευτικοί. Τα παιδιά της Α΄ τάξης θα παραμείνουν στο προαύλιο του σχολείου. Εκεί θα τα περιμένουν οι δασκάλες τους, η κ. Θάνου Μαρία και η κ. Κοτρώνη Γεωργία.

        Οι μαθητές θα προσέλθουν φορώντας μάσκα με έλασμα, ώστε να προσαρμόζεται καλά στη μύτη, (κατά προτίμηση χειρουργικές μάσκες, διότι αναπνέουμε καλύτερα). Θα φέρουν μαζί τους, εγγράφως το αποτέλεσμα του shelf test. Στο σχολείο θα εισέλθουν, μόνο αν είναι αρνητικό. Το επόμενο τεστ θα το προσκομίσουν στο σχολείο την Πέμπτη και από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά το τεστ θα δίνεται στο σχολείο κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

       Όταν τελειώσει ο αγιασμός, οι μαθητές θα αποχωρήσουν έχοντας στα χέρια τους το έντυπο ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΤΗ το οποίο, όπως κάθε χρόνο πρέπει να συμπληρώσουν οι γονείς και την επόμενη ημέρα να το δώσουν στον εκπαιδευτικό της τάξης.

          Τα βιβλία θα δοθούν στα παιδιά την επόμενη ημέρα

           Μετά το τέλος του Αγιασμού θα αποχωρήσουν συντεταγμένα. Οι μαθητές της Α΄ τάξης θα παραμείνουν στο προαύλιο. Όταν αποχωρήσουν όλοι οι μαθητές, θα δοθεί η άδεια να εισέλθουν στο σχολείο οι γονείς της Α΄ τάξης για να παραλάβουν τα παιδιά τους και να λάβουν γραπτές οδηγίες από τις δασκάλες για τα απαραίτητα σχολικά είδη.

           Παρακαλούμε να ελέγχετε συχνά το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο για τις επόμενες ανακοινώσεις.

                                                     Καλή Σχολική Χρονιά

Εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου μας

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

                                                             ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.