Αναστολή λειτουργίας σχολείων


δημος

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι γονείς ομορφαίνουν το σχολείο


Ένα καλύτερο αισθητικά περιβάλλον διαμορφώνεται στις αίθουσες διδασκαλίας και αυτό χάρη στην πρωτοβουλία γονέων του σχολείου μας, οι οποίοι εργάστηκαν εθελοντικά και το αποτέλεσμα ενθουσίασε τους μικρούς μαθητές.

1

2

3

Ευχαριστούμε τους γονείς κ. Κόκαλή, κ. Φατούρου, κ. Λημναίου, κ. Τοτόμη, κ. Μαλουκιάν, κ. Πρωτόπαπα και κ. Τσόλη, που  συνέβαλλαν  στο να γίνουν οι αίθουσες  χαρούμενες, καλαίσθητες,  φιλόξενες και φιλικές για τους μικρούς μας μαθητές

και ας μην ξεχνάμε …….

Εάν όλοι κινούνται προς τα μπρος συγχρονισμένα, τότε η επιτυχία έρχεται από μόνη της – Henry Ford

 

 

Εθνική Eτικέτα Ποιότητας


Το έργο  eTwinning με τίτλο «Μια ημέρα για να θυμάμαι…», που υλοποίησε την περσινή σχολική χρονιά η εκπαιδευτικός Παπαϊωάννου Αικατερίνη με τη Β΄ τάξη βραβεύτηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας.

Συγχαρητήρια για τη διάκριση και πολλές ευχές για ακόμα περισσότερες επιτυχίες!

etw

Επιστολή προς τους γονείς


Επιστολή προς τους γονείς

Εικαστική παρέμβαση στο σχολείο μας


21370926_352441115179885_8121751630821835669_n

21317798_352441108513219_7577285626650611232_n

Ευχαριστούμε την κυρία Σαρκίρη για τις υπέροχες ζωγραφίες της!

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά


Η νέα σχολική χρονιά 2017-2018 ξεκίνησε με χαμόγελα.

Η Διευθύντρια  και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας εύχονται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

εικονα

Πρόγραμμα Γιορτής Λήξης 2016-17


prosklhsh2017
programma_giorths2017

Το ηλεκτρονικό περιοδικό της Β΄ τάξης


Καθώς η σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, ολοκληρώθηκε και το τέταρτο τεύχος  του ηλεκτρονικού περιοδικού της Β΄ τάξης. Στους συνδέσμους που παραθέτουμε παρακάτω μπορείτε να ανατρέξετε και στα τέσσερα τεύχη. Συγχαρητήρια στους μαθητές και τη δασκάλα τους κυρία Κ. Παπαϊωάννου, στους οποίους ευχόμαστε να συνεχίσουν την όμορφη δουλειά και την επόμενη σχολική χρονιά.

Πρώτο Τεύχος: ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ « | Tα δευτεράκια

Δεύτερο Τεύχος: Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ « | Tα δευτεράκια

Τρίτο Τεύχος: Η ΑΝΟΙΞΗ « | Tα δευτεράκια

Τέταρτο Τεύχος: «ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ » | Τα δευτεράκια

14ο Φεστιβάλ Χορού Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ανατ. Αττικής


Την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017, στο Ανοιχτό Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου Μεσογαίας πραγματοποιήθηκε και τη φετινή χρονιά με μεγάλη επιτυχία το 14ο Φεστιβάλ Χορού  της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Αττικής.


prosklisi
Tο Σχολείο μας, πιστό στο ραντεβού, συμμετείχε και φέτος σ’ αυτή τη γιορτή παράδοσης και πολιτισμού, όπως πάντα σε συνεργασία με τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Πολυδενδρίου και τον χοροδιδάσκαλο κ. Γιάννη Γαντζία. Τους μαθητές συνόδευσαν στην εκδήλωση, εκτός από τους γονείς και κηδεμόνες τους, ο Δ/ντής κ. Αντ. Χριστόδουλος και η εκπαιδευτικός της ΣΤ΄ τάξης κυρία Πολυξένη Μαγγανάρη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 18:00. Οι μαθητές του Σχολείου μας πραγματοποίησαν άψογη εμφάνιση στο κατάμεστο υπαίθριο θέατρο Μαρκοπούλου, χορεύοντας χορούς από την περιοχή της Στερεάς Ελλάδας (Συρτός, «Ήλιος» τσάμικος και Καγκέλι Λιβανατέϊκο). Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε παρακάτω.


Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων