«Ένα σχολείο παλάτι»


Εικαστική παρέμβαση στην είσοδο του σχολείου μας «Ο πρίγκιπας με τα κρίνα».

Η επιλογή της συγκεκριμένης τοιχογραφίας δεν έγινε τυχαία. Τα κρίνα που κρατάει ο πρίγκιπας φύονται από την Μινωική εποχή στην Κρήτη. Αντέχουν και επιβιώνουν και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Έτσι κι εμείς στο Δημοτικό Σχολείο Πολυδενδρίου προχωράμε μπροστά παρά τις αντίξοες συνθήκες και επιβιώνουμε.

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Ματίνα Σαρκίρη .

Αγιασμός 2018-2019


Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2017-2018


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2017-18» .

Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων του σχολείου μας υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, μέσα από μουσικοχορευτικά δρώμενα, τραγούδια και παρουσίαση καλών πρακτικών που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, κατάφεραν να συγκινήσουν και να αποσπάσουν το χειροκρότημα όλων μας.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

Πρόσκληση


ΤΑΞΗ Ε – Εργασία στο μάθημα της Ιστορίας


Kαλό Πάσχα


Δραστηριότητες ενόψει Πάσχα


Ενόψει της εορτής του Πάσχα, το πρωί της Παρασκευής 30 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός όλου του σχολείου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου. Tην ίδια ημέρα οι μαθητές όλων των τάξεων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πασχαλινά θεατρικά δρώμενα από τη θεατρική ομάδα του Πολύτεχνου και να φτιάξουν λαμπάδες.

«Το αγόρι με τη βαλίτσα»


Το έργο του συγγραφέα Μάικ Κένι στο θέατρο Κάππα , παρακολούθησαν την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μας.

Το έργο έχει  στόχο να ευαισθητοποιήσει σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα, με τρόπο συγκινητικό αλλά και συχνά διασκεδαστικό. Ήταν μια διαφορετική περιπέτεια, που εντυπωσίασε όλα τα παιδιά.

H εφημερίδα της Στ΄τάξης


Το πρώτο τεύχος  της  σχολικής  εφημερίδας  ΄΄ΣΤ΄ τάξη…εν-τάξει΄΄,  με αξιόλογα άρθρα ,πόνημα των μαθητών της Έκτης τάξης,  ολοκληρώθηκε με την καθοδήγηση , ενθάρρυνση και  υποστήριξη της δασκάλας  τους κυρίας Ελένης  Μαγγανιάρη.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε    ΕΔΩ

Εορταστικές εκδηλώσεις 25ης Μαρτίου 2018


Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Σχολείου μας, στο πλαίσιο της επετείου για την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, ξεκίνησαν την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, με την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πέτρινη αίθουσα του Σχολείου μας από τους μαθητές της Στ΄ τάξης. Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και στην εκπαιδευτικό Μαγγανιάρη Ελένη, για την άψογη προετοιμασία της εκδήλωσης!

Την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου ξεκίνησε με δοξολογία  στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στον χώρο του Ηρώου, από τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Πολυδενδρίου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου κ. Αναστασία Κατσούγκρη. Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με τη μαθητική παρέλαση στη Λ. Ειρήνης, μπροστά σε πλήθος κόσμου, ενώ στη συνέχεια, η σημαία του Σχολείου μας συμμετείχε στην κεντρική παρέλαση του Δήμου Ωρωπού στα Νέα Παλάτια, μαζί με πολλά Σχολεία του Δήμου.


Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων