Πιστοποιητικό υιοθεσίας «Αστέρι της Ευχής» 2019-2020


«Η τήξη και η πήξη φτιάχνουν προφιτερόλ»


Η ζαχαροπλαστική και η εφαρμογή της συνταγής για προφιτερόλ, βοήθησε τους μαθητές της Ε’ τάξης, με τρόπο διασκεδαστικό, να  κατανοήσουν έννοιες όπως η τήξη και η πήξη.

Κοπή πίτας


Πραγματοποιήθηκε και φέτος στο σχολείο μας με τη μέριμνα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κόπηκε μια ξεχωριστή πίτα για κάθε τάξης και μια για τον Συλλογο Διδασκόντων. Οι τυχεροί, που τους έτυχε το φλουρί, παρέλαβαν από ένα συμβολικό δώρο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την προσφορά του!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ Λειτουργία σχολείου 31/01/2020


Μετά την τελευταια ενημέρωση της Διευθύντριας από τη Σχολική Επιτροπή , για λόγους ασφαλειας της υγειας των μαθητών και προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι μαθητές και οι γονείς αυτών το σχολείο θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 31 Ιανουαριου 2020 έτσι ώστε να προετοιμαστεί ο χώρος για την επικείμενη απολυμανση.

Η Διευθύντρια

Κατσούγκρη Αναστασία

Λειτουργία σχολείου 31/01/2020


Μετά από την ενημερωση που είχαμε απο την Σχολική  Επιτροπή του Δήμου Ωρωπού ότι θα γίνει την Παρασκευή 31 Ιανουαρίαυ 2020 απολύμανση στο χώρο του  Δημοτικού Σχολείου Πολυδενδρίου, το σχολείο θα λειτουργήσει μέχρι τις 11:00, γιατί στις 11: 30 θα έρθει το συνεργείο για απολύμανση, οπότε πρεπει να εκκενωθεί ο χώρος  απο μαθητές.

Η απολύμανση γίνεται Παρασκευή γιατί πρέπει να μείνει κλειστό το σχολείο 48 ώρες να καθαριστεί  σχολαστικά και μετά να μπουν μαθητές, όπως μας ενημέρωσαν απο την  Σχολική  Επιτροπή.

Αναστολή λειτουργίας σχολείου


Ανακοίνωση ΕΔΩ

Ενημέρωση σχετικά με την εποχική γρίπη


εποχική γρίπη_εγκύκλιος

Συμμετοχή στο Make-A-Wish


Για μια ακόμη χρονιά το σχολείο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα Make-A-Wish. Με μια δωρεά €2, οι μαθητές παίρνουν ένα Αστέρι πάνω στο οποίο μπορούν να γράψουν την Ευχή τους. Με αυτόν τον τρόπο ένα χάρτινο αστεράκι μέσα από την αγάπη και τις Ευχές των παιδιών, γίνεται μαγικό!

Προσφέρουμε καπάκια


Την Πέμπτη 12/12/2019 οι μαθητές της Β, Γ, Ε και Στ τάξης του σχολείου μας επισκεφτήκαν την Ιερά Μόνη Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι όπου πρόσφεραν καπάκια ενισχύοντας για άλλη μια φορά το φιλανθρωπικό της έργο. Στα πλαίσια της επίσκεψης ενημερώθηκαν και για το ιεραπιστολικο έργο στην Αφρική και τις δράσεις που υλοποιούνται εκεί. Ήταν μια όμορφη επίσκεψη που άρεσε πολύ στους μαθητές μας.

 

«Μικροί χιονάνθρωποι»


Οι μαθητές του σχολέιου μας φτιάχνουν τον δικό τους χιονάνθρωπο στο μάθημα των εικαστικών, με ανακυκλώσιμα υλικά.


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων