«Οι διατροφικές συνήθειες των Κυκλαδιτών την εποχή του Χαλκού»


Εορτασμός εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940


Την Πέμπτη 25/10/2018 πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, στην πέτρινη αίθουσα του Σχολείου. Την όμορφη γιορτή παρουσίασαν οι μαθητές της Δ΄ Τάξης, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κυρίας Τζένης Μαγγανάρη.  Η παρουσίαση μας μετέφερε το μήνυμα της θυσίας του ελληνικού λαού για την Ελευθερία.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και στη δασκάλα τους.

Την ίδια ημέρα έγινε και η παράδοση της σημαίας στο σημαιοφόρο της Στ΄ Τάξης από τη Διευθύντρια του σχολείου μας κυρία Αναστασία Κατσούγκρη.

Αναβολή εκπαιδευτικής εκδρομής


Ανακοίνωση

Η αυριανή εκπαιδευτική εκδρομή στο αθλητικό κέντρο “The Greeks” αναβάλλεται, λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά με τις σχολικές τους τσάντες.

Θα ενημερωθείτε σύντομα για τη νέα ημερομηνία.

Διακοπή μαθημάτων λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων


apofasi_diakopis_mathimaton (1)

Άρρωστο παιδί … «σπίτι ή σχολείο;»


Οι πρώτες ιώσεις ξεκίνησαν και ήδη αρκετά παιδιά  πριν καλά καλά προσαρμοστούν στο σχολείο, απουσιάζουν. Συχνά οι γονείς έρχονται αντιμέτωποι με ερωτήματα όπως: Πώς θα αποφασίσουμε τι να κάνουμε για το παιδί;  Το κρατάμε στο σπίτι ή όχι;

Παρακάτω μια  απλή οδηγία που ίσως  βοηθήσει τους γονείς να αποφασίσουν…  αλλά πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του παιδιάτρου.

«Ένα σχολείο παλάτι»


Εικαστική παρέμβαση στην είσοδο του σχολείου μας «Ο πρίγκιπας με τα κρίνα».

Η επιλογή της συγκεκριμένης τοιχογραφίας δεν έγινε τυχαία. Τα κρίνα που κρατάει ο πρίγκιπας φύονται από την Μινωική εποχή στην Κρήτη. Αντέχουν και επιβιώνουν και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Έτσι κι εμείς στο Δημοτικό Σχολείο Πολυδενδρίου προχωράμε μπροστά παρά τις αντίξοες συνθήκες και επιβιώνουμε.

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Ματίνα Σαρκίρη .

Αγιασμός 2018-2019


Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2017-2018


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2017-18» .

 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων του σχολείου μας υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, μέσα από μουσικοχορευτικά δρώμενα, τραγούδια και παρουσίαση καλών πρακτικών που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, κατάφεραν να συγκινήσουν και να αποσπάσουν το χειροκρότημα όλων μας.

 

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

Πρόσκληση


ΤΑΞΗ Ε – Εργασία στο μάθημα της ΙστορίαςTop
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων