Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2017-2018


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2017-18» .

Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων του σχολείου μας υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, μέσα από μουσικοχορευτικά δρώμενα, τραγούδια και παρουσίαση καλών πρακτικών που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, κατάφεραν να συγκινήσουν και να αποσπάσουν το χειροκρότημα όλων μας.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

Πρόσκληση


ΤΑΞΗ Ε – Εργασία στο μάθημα της Ιστορίας


Kαλό Πάσχα


Δραστηριότητες ενόψει Πάσχα


Ενόψει της εορτής του Πάσχα, το πρωί της Παρασκευής 30 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός όλου του σχολείου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου. Tην ίδια ημέρα οι μαθητές όλων των τάξεων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πασχαλινά θεατρικά δρώμενα από τη θεατρική ομάδα του Πολύτεχνου και να φτιάξουν λαμπάδες.

«Το αγόρι με τη βαλίτσα»


Το έργο του συγγραφέα Μάικ Κένι στο θέατρο Κάππα , παρακολούθησαν την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μας.

Το έργο έχει  στόχο να ευαισθητοποιήσει σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα, με τρόπο συγκινητικό αλλά και συχνά διασκεδαστικό. Ήταν μια διαφορετική περιπέτεια, που εντυπωσίασε όλα τα παιδιά.

H εφημερίδα της Στ΄τάξης


Το πρώτο τεύχος  της  σχολικής  εφημερίδας  ΄΄ΣΤ΄ τάξη…εν-τάξει΄΄,  με αξιόλογα άρθρα ,πόνημα των μαθητών της Έκτης τάξης,  ολοκληρώθηκε με την καθοδήγηση , ενθάρρυνση και  υποστήριξη της δασκάλας  τους κυρίας Ελένης  Μαγγανιάρη.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε    ΕΔΩ

Εορταστικές εκδηλώσεις 25ης Μαρτίου 2018


Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Σχολείου μας, στο πλαίσιο της επετείου για την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, ξεκίνησαν την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, με την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πέτρινη αίθουσα του Σχολείου μας από τους μαθητές της Στ΄ τάξης. Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και στην εκπαιδευτικό Μαγγανιάρη Ελένη, για την άψογη προετοιμασία της εκδήλωσης!

Την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου ξεκίνησε με δοξολογία  στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στον χώρο του Ηρώου, από τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Πολυδενδρίου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου κ. Αναστασία Κατσούγκρη. Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με τη μαθητική παρέλαση στη Λ. Ειρήνης, μπροστά σε πλήθος κόσμου, ενώ στη συνέχεια, η σημαία του Σχολείου μας συμμετείχε στην κεντρική παρέλαση του Δήμου Ωρωπού στα Νέα Παλάτια, μαζί με πολλά Σχολεία του Δήμου.

Πρόσκληση


Πρόγραμμα συνεπαίδευσης με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών στο ΚΕΑΤ


Στο πλαίσιο της δράσης του Δημοτικού Σχολείου Πολυδενδρίου για ένα Σχολείο για όλους υλοποιείται Πρόγραμμα συνεπαίδευσης με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών στο ΚΕΑΤ. Το προγραμμα υλοποιείται με την παιδαγωγική στήριξη του Σχολικού Συμβούλου της 50ης Περιφέρειας Αττικής κυρίου Εμμανουήλ Κουμπιά. Στις δράσεις αυτές και στις κοινές διδασκαλίες παίρνουν μέρος οι μαθητές της Β τάξης του Σχολείου μας με την εκπαιδευτικό της τάξης Στυλιανοπούλου Ευαγγελία με την αρωγή της Ειδικής Παιδαγωγού, που υποστηρίζει το Τμήμα Ένταξης του Σχολείου μας, Πουλίδα Σοφιαννας καθώς και της δασκάλας των εικαστικών Γιουσεφ Όλιας.

Την οργάνωση και τον συντονισμό των δράσεων έχουν αναλάβει οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων, για το Δ.Σ. Πολυδενδρίου η κυρία Κατσούγκρη Αναστασία και για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών ο κύριος Κατσούλης Φίλιππος.

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ωρωπού κύριο Ρούσση Θωμά για την στήριξή του και για την παροχή δωρεάν μεταφοράς των μαθητών μας στο Ειδικό Σχολείο, όπου την Πέμπτη 15 Μαρτίου έγινε συνδιδασκαλία και κοινές δράσεις με τους τυφλούς μαθητές. Οι δράσεις συνεχίζονται…

 


Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων