ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Την Πέμπτη 31 Μάιου 2018  στις 6:30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε εσπερίδα «Σχολείο και Γονείς: Μονοπάτια Συνεργασίας προς όφελος του Μαθητή με Ε.Ε.Α.

Οργανώθηκε από την σχολική σύμβουλο κ. Τσιόπα Κυρατσώ  της 11ης Περιφέρειας Ε.Α.Ε σε συνεργασία με τους διευθυντές των 2 Ειδικών Σχολείων, Λάρισας κ. Θεοχάρη Ν., Γιάννουλης  κ. Ντίνα Κ. και της διευθύντριας του Ειδικού Σχολείου  Δ.Α.Δ Λάρισας, κ. Λιθοξοπούλου Σ.

Αρχική ομιλήτρια ήταν η κ. Τσιόπα η οποία ανέπτυξε το θέμα: «Οικογένεια και σχολείο ας συνεργαστούμε»!

Στην συνέχεια ανέπτυξαν τις θέσεις τους και τις απόψεις τους οι διευθυντές των ειδικών σχολείων – Δ..Α,Δ  και δύο γονείς παιδιών από το Ειδικό Σχολείο και Ειδικό Νηπιαγωγείο. Αναλύθηκε, «Μεγαλώνοντας αλλάζω και το σώμα μου αγκαλιάζω» καθώς και μελέτη περίπτωσης μαθητή του Ειδικού Σχολείου Δ.Α.Δ και του Νηπιαγωγείου Δ.Α.Δ..

Από την μεριά μας οι εκπαιδευτικοί επιδιώκουμε καλή συνεργασία με τους γονείς. Αυτό βοηθάει όχι μόνο το εκπαιδευτικό μας έργο, αλλά και την καλή  επικοινωνία μεταξύ οικογένειας και σχολείου, που είναι απαραίτητο στην λύση καθημερινών δυσκολιών και απρόβλεπτων καταστάσεων. Η σημερινή εσπερίδα προσπάθησε να ανοίξει τέτοιου είδους μονοπάτια με τους γονείς πάντα για όφελος του μαθητή.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές τους ομιλητές, τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ευχόμαστε από τη νέα σχολική χρονιά και σε άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση