ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΜΑΘΗΤΗ ΤΡΑΝΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.

1.λευκη εικοναΤο Σάββατο 22 Ιουνίου 2024, βαθύτατο πόνο μας προξένησε η τραγική είδηση απώλειας του αγαπημένου μαθητή μας Τράντου Δημητρίου, ο οποίος “έφυγε από τη ζωή ”σε ηλικία μόλις 13 ετών.

Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 τελέσθηκε η εξόδιος ακολουθία για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός ξεχωριστού παιδιού. Ενός μαθητή που με τη γενναιότητα, το θάρρος και την αφοσίωσή του αποτελούσε φάρο ελπίδας και δύναμης για όλους μας. Από την πρώτη στιγμή που γνωρίσαμε τον Δημήτρη στο σχολείο μας, είδαμε ένα παιδί γεμάτο αποφασιστικότητα και αγάπη για τη ζωή. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπιζε, ποτέ δεν έπαψε να μας εκπλήσσει με το χαμόγελό του και τη δύναμη της ψυχής του. Μέσα από τα μάτια του είδαμε την όμορφιά της ζωής, γιατί μας έδειχνε ότι η πραγματική δύναμη δεν βρίσκεται στο σώμα, αλλά στην καρδιά. Θυμόμαστε τον έντονο ενθουσιασμό του και την αγάπη να συμμετέχει σε κάθε δραστηριότητα, παρά την φυσική του αδυναμία. Ήταν πάντα εκεί, με ένα φωτεινό χαμόγελο, έτοιμος να μας φανερώσει την διάθεσή του και να ανταποκριθεί με τον δικό του τρόπο στο κάλεσμά μας. Το θάρρος του μας ενέπνευσε να ξεπερνάμε τις δικές μας δυσκολίες και να βλέπουμε τη ζωή με αισιοδοξία και πίστη.

Είναι δύσκολο να αποδεχθούμε όλο το προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, ότι δεν θα τον έχουμε πια κοντά μας. Οι αναμνήσεις και η αγάπη που μας άφησε θα παραμείνουν για πάντα ζωντανές μέσα μας. Κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί του ήταν ένα δώρο, μια υπενθύμιση του πόσο πολύτιμη είναι η ζωή και η αγάπη στον πλησίον.  Ας κρατήσουμε στην καρδιά μας την αισιοδοξία και τη γενναιότητα που μας δίδαξε. Ας γίνουμε και εμείς μια πηγή έμπνευσης και αγάπης για τους γύρω μας, όπως ήταν και ο Δημήτρης για εμάς.

ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ

Συλλυπητήριο Μήνυμα έστειλε η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Καραγιώργου Αικατερίνη και η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κα Βασιλική Ζιάκα

ΤΡΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση