Εναέριες διαδρομές

5Εξαιρετικές εμπειρίες και εξάσκηση σε δεξιότητες, τις οποίες τα παιδιά που μεγαλώνουν στο διαμέρισμα δεν τις διαθέτουν…!

Εναέριες διαδρομές με όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας και την άγρυπνη επίβλεψη του εξαίρετων εκπαιδευτών του Adventure Park.

Ευχαριστίες και… Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Η συμμετοχή του σχολείου μας σε έκθεση εικαστικών στη Δημόσια Τηλεόραση

3Είναι σε εξέλιξη η διασχολική έκθεση «Ζωγραφίζουμε για την ειρήνη των λαών και τις ανθρώπινες αξίες»που διοργανώνει η ΕΝ.ΕΚ.Ε.Μ, στο Πολιτιστικό κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ» του Δ. Αθηναίων στο Θησείο, Ηρακλειδών 66, με τη συμμετοχή 80 σχολείων  και θα διαρκέσει  έως 20 Μαϊου.

Το σχολείο μας, με πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού Εικαστικών  Φοίβου Σοφικίτη, συμμετέχει στην έκθεση με τις  «βαλίτσες» των μαθητών μας  και το ερώτημα «(Οτ)αν γίνεις πρόσφυγας, τί θα προφυλάξεις στη βαλίτσα σου;»

Σε πρωινή εκπομπή στις 17 Μαΐου η ΕΡΤ κάλυψε με επτάλεπτο  ρεπορτάζ την έκθεση  (1:10:00 – 1:17:20). Το έργο του σχολείου μας είναι στο  1:14:00 της εκπομπής που είναι  εδώ 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Συζήτηση με θέμα: «Προεφηβεία: Η μετάβαση προς την εφηβεία και το Γυμνάσιο», Κυριακή 22/5 ώρα 7:00μμ

10400050_10153890302084792_3606396034638567511_nΣας προσκαλούμε στη συζήτηση που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας την Κυριακή 22/5 στις 7:00 μμ. στο σχολείο, με θέμα «Προεφηβεία: Η μετάβαση προς την εφηβεία και το Γυμνάσιο». Ομιλητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Αλεξόπουλος, Σχολικός Σύμβουλος και πρώην εκπαιδευτικός του σχολείου μας.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2016- 17

Για τα Μουσικά Γυμνάσια εδώ

Για τα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια εδώ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Συμμετοχή του σχολείου μας σε έκθεση για την ειρήνη και τις ανθρώπινες αξίες

1Με πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού Εικαστικών του σχολείου μας Φοίβου Σοφικίτη, οι βαλίτσες των μαθητών μας, συμμετέχουν με το ερώτημα «(Οτ)αν γίνεις πρόσφυγας, τί θα προφυλάξεις στη βαλίτσα σου;» στην διασχολική έκθεση που διοργανώνει η ΕΝ.ΕΚ.Ε.Μ, στο Πολιτιστικό κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ» του Δ. Αθηναίων στο Θησείο, Ηρακλειδών 66 από 11 έως 20 Μαϊου. Σας περιμένουμε.

Ακολουθούν φωτογραφίες με τις βαλίτσες των μαθητών μας και το Δελτίο Τύπου… Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Συγκεντρώνουμε καπάκια (καταληκτική ημερομηνία Παρασκευή 13/5)

ΚΑΠΆΚΙΑΑγαπητοί μαθητές και  γονείς ,

Το σχολείο μας στηρίζει καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μέσω του  προγράμματος Αγωγής Υγείας, που εκπονούν τα τρία τμήματα της Γ΄τάξης, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ», συγκεντρώνοντας   πλαστικά καπάκια τα οποία βοηθούν στην προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων. Η ανταπόκρισή σας μέχρι τώρα είναι πολύ μεγάλη. Θα σας παρακαλούσαμε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει καπάκια, να τα φέρετε στο σχολείο μέχρι την  Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 ημέρα που ολοκληρώνεται για φέτος η δράση.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 2016

kalokairini_dim_apash

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ                                                                                                             Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ                                                                                                TMHMA ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                     ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ  2016

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υλοποιεί και φέτος το θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης με στόχο να προσφέρει στα παιδιά μια ποιοτική διέξοδο απασχόλησης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να εκφραστούν δημιουργικά, βοηθώντας παράλληλα τους γονείς-κατοίκους της πόλης μας και κυρίως τις οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερες οικογένειες.

Για πρώτη χρονιά φέτος, Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Στην Αρχαία Ολυμπία

1Εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία πραγματοποίησαν οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους Βασιλική Χείλαρη και Σταματέλλα Κοσκινά τον εκπαιδευτικό Γρηγόρη Ευαγγελάκο και τον Διευθυντή του Σχολείου Γιάννη Λογοθέτη.

Μαθητές και δάσκαλοι παρακολούθησαν την τελική πρόβα της τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, έτρεξαν στο Στάδιο, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο και Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Σαράντα λογοτεχνικά βιβλία για τη βιβλιοθήκη

30Διπλό το κέρδος από την Έκθεση Βιβλίου που οργάνωσε πριν λίγες μέρες ο Σύλλογος Γονέων με αφορμή την ημέρα παιδικής λογοτεχνίας: Από τη μια η καλλιέργεια της Φιλαναγνωσίας στα παιδιά μας και από την άλλη ο εμπλουτισμός της Σχολικής μας Βιβλιοθήκης με 40 νέους τίτλους και όπως μας πληροφορεί η υπεύθυνη της βιβλιοθήκης κ. Φανή Σαμορέλη πλησιάζουμε τον αριθμό των 1500 βιβλίων!

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Εκκλησιασμός μαθητών- Ακάθιστος Ύμνος

4Παρασκευή της Ε΄ εβδομάδας της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και το εορτολόγιο γράφει «Ακάθιστος Ύμνος»

2

Νωρίς το πρωί πήραμε τον ανηφορικό δρόμο για τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, προκειμένου να παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο