Καλό καλοκαίρι!

Με εικόνες από δράσεις της σχολικής χρονιάς που πέρασε ευχόμαστε σε μαθητές και γονείς ένα όμορφο, ελληνικό καλοκαίρι! Ραντεβού το Σεπτέμβριο με υγεία και δημιουργική διάθεση.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Ευχαριστίες στις εθελόντριες τροχονόμους μαμάδες μας Εύη Μηνδρινού και Φωτεινή Πελέκη

12096072_10206231597848010_8496276305519398066_nΣτην αρχή της σχολικής χρονιάς  οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ζητήσαμε από τους γονείς με αυτήν εδώ την  επιστολή να μας βοηθήσουν εθελοντικά στην ενημέρωση των οδηγών και την ασφαλή προσέλευση και  αποχώρηση των μαθητών  από την οδό Αρτέμωνος, όπου βρίσκονται οι δυο κεντρικές είσοδοι του σχολείου.

Η ανταπόκριση δεκάδων  γονέων ήταν άμεση και θετική και Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Αποχώρηση του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων Κώστα Βλαχόπουλου και ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κώστας Βλαχόπουλος

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κώστας Βλαχόπουλος

Ο εξαετής κύκλος εθελοντικής προσφοράς του Κώστα Βλαχόπουλου στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παρασκευής  έκλεισε με τη λήξη της σχολικής χρονιάς και έτσι μαζί με την αποφοίτηση της κόρης του Δέσποινας υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου του Συλλόγου Γονέων. Κατόπιν τούτου το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε και ανασυγκροτήθηκε ως εξής: Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Γιορτάζοντας το καλοκαίρι!

IMG_20160614_102413

Η σχολική χρονιά έφτασε αισίως στο τέλος της… Μας άρεσε πολύ αυτό και  το γιορτάσαμε με παιχνίδια, δρώμενα, ελληνικά και αγγλικά έθιμα και  τραγούδια, αυτοσχεδιασμούς, παραδοσιακούς και Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Αποχαιρετισμός της Έκτης

IMG_20160610_203314

Με συγκίνηση και  αναμνηστικά δώρα αποχαιρετίσαμε τα παιδιά της έκτης και τους ευχηθήκαμε καλό ταξίδι στο Γυμνάσιο και στο δημιουργικό ταξίδι της γνώσης και της ζωής.

IMG_20160610_194216

Στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μάνος Λοίζος» ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κώστας Βλαχόπουλος,  με φωτογραφίες και εξαιρετικές περιγραφές, ξύπνησε αναμνήσεις και Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Ονοματοδοσία της αίθουσας εκδηλώσεων σε αίθουσα «Μάνος Λοΐζος»

IMG_20160610_185015

Με ομόφωνη απόφαση ο Σύλλογος Διδασκόντων και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων αποφάσισαν  την ονοματοδοσία της αίθουσας εκδηλώσεων σε αίθουσα «Μάνου Λοΐζου » προς τιμή του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη.

Η ονοματοδοσία έγινε σε ειδική εκδήλωση, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, στην κατάμεστη αίθουσα «Μάνου Λοΐζου» όπου μιλήσαμε για τον συνθέτη και το έργο του και τραγουδήσαμε μαζί με την χορωδία του Συλλόγου Γονέων υπό την διεύθυνση της μουσικού Ιουλίας Τζανετουλάκου δώδεκα τραγούδια του αξέχαστου Μάνου.

Ακολουθεί το κείμενο Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Διήμερη περιβαλλοντική επίσκεψη της Έκτης στην Βόρεια Κυνουρία

IMG_20160611_112234

Το Σαββατοκύριακο 11 -12 Ιουνίου 2016 οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης συνοδευόμενοι από τον  Διευθυντή του σχολείου  Γιάννη Λογοθέτη, τον Υποδιευθυντή Γιώργο Χούσο , τον δάσκαλό μας  Γιάννη Χελιδόνη και τον Σχολικό Σύμβουλο και πρώην δάσκαλο του σχολείου μας Δημήτρη Αλεξόπουλο  επισκέφτηκαν την Βόρεια Κυνουρία και συγκεκριμένα το Καστρί, τον Άγιο Πέτρο και το Άστρος.

Το πρωί της  πρώτης ημέρας Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Έκθεση εικαστικών

6

Τις τελευταίες μέρες της σχολικής χρονιάς οι τοίχοι και οι διάδρομοι του σχολείου γέμισαν με τα χρώματα και τα έργα των παιδιών μας. Στο ισόγειο τα έργα των μαθητών της Πρώτης και στους δυο ορόφους τα καλλιτεχνήματα  των άλλων τάξεων.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας  και στο δάσκαλό τους στα Εικαστικά Φοίβο Σοφικίτη που Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Αποτελέσματα διαγωνισμού » Παιχνίδι και Μαθηματικά»

Aνακοινώθηκαν τα αποτελέσματα από την Μαθηματική Εταιρεία του διαγωνισμού «Παιχνίδια με τα Μαθηματικά» που έγινε στις 4 Μαρτίου 2016 και έλαβαν μέρος μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης .Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για την προσπάθειά τους. Όμως σε κάθε διαγωνισμό κάποια παιδιά διακρίνονται και Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Η Ελληνική Αστυνομία κοντά στους μαθητές μας

0

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειανατολικής Αττικής ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας και έτσι επτά αστυνομικοί με ένα περιπολικό και δύο μηχανές της Άμεσης Δράσης ήρθαν σήμερα στο σχολείο.

Στην ΣΤ΄τάξη οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τα Εκτάκια μας για το ρόλο και την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας,συνέδεσαν την επίσκεψη με την Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο