Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του Συλλόγου Γονέων

Τυχεροί όσοι βρεθήκαμε το βράδυ της Τετάρτης, 17 Δεκεμβρίου στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας και απολαύσαμε τα παιδιά της χορωδίας του Συλλόγου Γονέων σε χριστουγεννιάτικα τραγούδια…

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2014

1Εορταστικό και στο πνεύμα των ημερών  ήταν το κλίμα στο σχολείο  το απόγευμα της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου. Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις άνοιξαν στις 5:00 … Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

xristoygenna

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Ανταλλακτικό Παζάρι βιβλίων

Σύλλογος Γονέων  7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής

ημ.15/12/2014

ΘΕΜΑ:  «Ανταλλακτικό Παζάρι βιβλίων»

Αγαπητοί Γονείς,

Κατά την διάρκεια του Χριστoυγεννιάτικου Παζαριού θα πραγματοποιηθεί, όπως και πέρυσι, ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων. Όσοι γονείς έχετε παιδικά βιβλία ή και βιβλία ενηλίκων που θέλετε να τα δώσετε παρακαλούμε να τα φέρετε στο σχολείο αύριο Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014. Στα βιβλία δεν θα έχουμε τιμές αλλά θα υπάρχει ένα κουτί δωρεάς  όπου θα μπορείτε να αφήνετε ότι θέλετε . Τα έσοδα, όπως και τα έσοδα του υπόλοιπου Χριστουγεννιάτικου παζαριού, θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Σας ευχαριστούμε.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Ανακοίνωση για τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ Συλλόγου Γονέων

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ για το Σύλλογο Γονέων, θα γίνουν την Παρασκευή 19/12/2014 και ώρα 12:00 ως 18:30.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη (δηλαδή όσα μέλη έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή των 15€ ανά οικογένεια). Επίσης δικαίωμα ψήφου έχουν και οι δύο γονείς.

Με την διεξαγωγή των εκλογών θα αναδειχθεί:

7μελες ΔΣ για τον Σύλλογο Γονέων (+ 3 αναπληρωματικοί)

3μελής εξελεγκτική  επιτροπή (+ 1 αναπληρωματικός)

Μέλη για την αντιπροσώπευση του σχολείου μας στην ένωση Γονέων (ο αριθμός των οποίων εξαρτάται από τον αριθμό των ψηφισάντων).

Δυνατότητα υποβολής υποψηφιοτήτων θα υπάρχει μέχρι την Τετάρτη 17/12/2014 (παρακαλούμε αν δεν έχετε δηλώσει υποψηφιότητα κατά την Γενική συνέλευση της 24ης Νοεμβρίου και το επιθυμείτε τώρα, επικοινωνήστε με την εφορευτική επιτροπή ).

Η εφορευτική επιτροπή

Βελές Ευάγγελος               Βάρναλη- Κρόκου Ελένη                 Ζαχαροπούλου Σωζάνα

6975884166                          6973627754                                        6944931733

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου στις επόμενες ημέρες

Αγαπητοί γονείς,

Σας  ενημερώνουμε για τη λειτουργία του σχολείου  και τις δράσεις των επόμενων ημερών:

  • Τετάρτη 17  Δεκεμβρίου (απόγευμα)

1.      Χριστουγεννιάτικο παζάρι  (ώρες 5:00-9:00 μ.μ) με χριστουγεννιάτικες κατασκευές και άλλες χειροτεχνίες που έφτιαξαν οι μαθητές μας. (Τα χρήματα  θα διατεθούν  σε ίδρυμα με παιδιά που τα χρειάζονται)..

2.      Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής (ώρα 6:00) Μαμάδες και μπαμπάδες θα βοηθήσουν τα παιδιά να φτιάξουν γλυκίσματα. (Περιμένουμε τις προσφορές και τις διαθεσιμότητες όλων σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε  στα μέλη  του Διοικητικού Συμβουλίου του  συλλόγου Γονέων).

3.      Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την χορωδία των απογευματινών δραστηριοτήτων του  Συλλόγου Γονέων (ώρα 7:30 μ.μ).

  • Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου (ώρες 12:30-2:00 μ.μ). Επίδοση  ελέγχων Α΄ τριμήνου (τάξεις: Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄) και  ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών/τριών (Τάξεις:Α΄,Β΄).  Παράλληλα στην αίθουσα εκδηλώσεων θα λειτουργεί το χριστουγεννιάτικο παζάρι ενώ στην είσοδο του σχολείου  θα διεξάγονται   οι εκλογές για την ανάδειξη  του νέου Διοικητικού  Συμβουλίου  του Συλλόγου Γονέων.
  • Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου  (ώρες 8:30-9:30) οι μαθητές/τριες των Α΄, Β, και Γ΄τάξεων θα εκκλησιαστούν στον ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα και όσοι επιθυμούν μπορούν να κοινωνήσουν.
  • Τρίτη 23 Δεκεμβρίου (ώρες 8:30-9:30) οι μαθητές/τριες των Δ΄, Ε΄, και ΣΤ΄ τάξεων θα εκκλησιαστούν στον ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα και όσοι επιθυμούν μπορούν να κοινωνήσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι έως στις 23 Δεκεμβρίου συγκεντρώνουμεστο σχολείο  τρόφιμα μακράς διαρκείας (αλέυρι, ζάχαρη,ζυμαρικά, όσπρια κ.α) και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας.

                                      Καλές γιορτές σε όλους! 

                                                           ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο του Δήμου μας

--1024~1Αγαπητοί μαθητές και γονείς

Με αφορμή την επικείμενη περίοδο των Χριστουγέννων το σχολείο μας συμμετέχει στην προσπάθεια του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου τα οποία εξυπηρετούν 300 οικογένειες που έχουν την ανάγκη μας.

Σας καλούμε  να συμμετάσχετε  στην ωραία αυτή πρωτοβουλία με τη συλλογή φαρμάκων και τροφίμων μακράς διαρκείας (αλεύρι, ζάχαρη, γάλα, όσπρια κ.α.)

Τα τρόφιμα και τα φάρμακα θα συγκεντρώνονται στο σχολείο μας έως τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ 2014

Από το χριστουγεννιάτικο παζάρι του 2013

Από το χριστουγεννιάτικο παζάρι του 2013

Αγαπητοί γονείς,

το σχολείο μας διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά Χριστουγεννιάτικο παζάρι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι μαθητές μας έχουν ήδη ξεκινήσει με πολύ ενθουσιασμό την κατασκευή χριστουγεννιάτικων αντικειμένων και άλλων χειροτεχνιών που θα διατεθούν προς πώληση.

Ευελπιστούμε πως και φέτος θα ενισχύσετε την προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε ένα σεβαστό ποσό το οποίο θα διαθέσουμε σε ίδρυμα με παιδιά…. Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Νέοι πίνακες προσφορά του Συλλόγου Γονέων

10847023_10204086310657171_309337368_nΤέλος εποχής  για τις κιμωλίες και τους πράσινους πίνακες, αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο, με δαπάνες του Συλλόγου Γονέων, δεκατρείς (13) ολόλευκοι πίνακες μαρκαδόρου μπήκαν στις τάξεις και τους αντικατέστησαν.

Πολλές ευχαριστίες στο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και κατ΄επέκταση στους γονείς μας που για μια ακόμη φορά  σε καιρούς κρίσης έβαλαν  βαθιά το χέρι στην τσέπη, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής του σχολείου μας.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Μαθήματα Αγωγής Υγείας

1Χθες και σήμερα πέρασε από το σχολείο η επισκέπτρια υγείας  κ. Γιώτα Παπαδοπούλου. Μπήκε σε όλες τις τάξεις και συζήτησε με τους μαθητές και τους δασκάλους … Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο