Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

42-150x150Αγαπητοί μαθητές και γονείς,
το σχολείο μας συμμετέχει στην προσπάθεια του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου το οποίο εξυπηρετεί 300 οικογένειες της πόλης που έχουν την ανάγκη μας.
Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην ωραία αυτή πρωτοβουλία με τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας (αλεύρι, ζάχαρη, γάλα, όσπρια κ.α.)
Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στο σχολείο μας έως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Ενημερωτική συνάντηση στο σχολείο

1

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 κατά τη διάρκεια της οποίας οι γονείς ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή,  τον Υποδιευθυντή, τη δασκάλα του Τμήματος Ένταξης, το δάσκαλο των εικαστικών και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων για τη… Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Μη λειτουργία του σχολείου στις 18 και 21 Σεπτεμβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του αριθμ. Φ2/140499/Δ2/9-9-2015 έγγράφου του Υπουργείου Παιδείας και λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου 2015, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Συνάντηση για τη λειτουργία του Σχολείου (πρωινού και ολοήμερου)

Καλούμε τους γονείς των μαθητών  σε δύο  ενημερωτικές συναντήσεις  που θα γίνουν στο σχολείο μας  την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 ως εξής:

6:00μ.μ  Ενημέρωση από τον Υποδιευθυντή και συζήτηση  για τη λειτουργία του Ολοήμερου Σχολείου (μόνο για τους γονείς που έχουν γράψει τα παιδιά τους στο Ολοήμερο)

7:00 μ.μ Ενημέρωση όλων των γονέων  από τον τον  Διευθυντή και συζήτηση για τη λειτουργία του σχολείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

To Διδακτικό Προσωπικό του σχολείου μας

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ευχόμαστε στους γονείς και στους μαθητές μας καλή σχολική χρονιά με υγεία, αισιοδοξία  και δημιουργική διάθεση!
Χωρίς τίτλο

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Έναρξη σχολικής χρονιάς – Αγιασμός

Αγαπητοί μαθητές και γονείς , καλή και δημιουργική χρονιά.
Ξεκινάμε το Σχολικό Έτος 2015-16 με τον καθιερωμένο Αγιασμό , την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 9:30 π.μ

Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει περί ώραν 10:30π.μ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Ημερίδα για το σχολείο του σήμερα, τον Αλέξανδρο Δελμούζο και τα Αθεϊκά του Βόλου

1 (960x576)

Παιδαγωγική -Επιστημονική Ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων  Αγίας Παρασκευής οργάνωσε στο σχολείο μας,  την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 ,  ο Σχολικός  Σύμβουλος Δρ. Ιστορίας Παναγιώτης Γαλάνης σε συνεργασία με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Ιστορικό της εκπαίδευσης Χάρη Αθανασιάδη

Τα θέματα που αναλύθηκαν ήταν:… Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 2014-15 (βίντεο – φωτογραφίες)

CAM00462[1]

Το κλειστό γυμναστήριο Κοντοπεύκου αποδείχτηκε μικρό για να χωρέσει τους χίλιους και πλέον γονείς και φίλους του σχολείου μας στη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2014-15 που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, 12 Ιουνίου 2015.
Παραδοσιακοί χοροί, μουσικοχορευτικά δρώμενα από τον ελληνικό κινηματογράφο, ρυθμική γυμναστική και μοντέρνοι ρυθμοί από τους 350 μαθητές μας με την καθοδήγηση και την εμψύχωση των γυμναστριών μας Βαγγελιώς Τουραπή και Βάσω Μπουρογιάννη, που δούλεψαν σκληρά με τα παιδιά και μας έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσουμε το όμορφο θέαμα αλλά και… Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Animation stop motion ΣΤ΄τάξης

Και αυτή η σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Για τους μαθητές της 6ης τάξης έκλεισε ένα μεγάλος κύκλος της ζωής τους και ανοίγει ένας καινούργιος. Ας δούμε τα αποτελέσματά τους στο φανταστικό κόσμο της κινούμενης εικόνας που ταξίδεψαν μέσα από το πολιτιστικό πρόγραμμα «Δομή σεναρίου και τεχνικές κινούμενης εικόνας». Απολαύστε τα και μη τα κρίνετε αυστηρά. Που ξέρετε, μπορεί ανάμεσά τους να κρύβεται ένας  μελλοντικός σκηνοθέτης!

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας Α΄τάξης:»Παραμύθια με θέμα τη διατροφή»

Μαζί με τη λήξη του σχολικού έτους, ολοκληρώθηκε και το πρόγραμμα αγωγής υγείας της Α” τάξης με τίτλο «Παραμύθια με θέμα τη διατροφή. Απολαύστε τις ευφάνταστες ιστορίες και εικονογραφίσεις των μικρών μας μαθητών.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο