Αποκριάτικες εκδηλώσεις

Μπορεί ο βροχερός καιρός να μην μας επέτρεψε να γιορτάσουμε τις αποκριές στο προαύλιο αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε να φτιάξουμε κατασκευές, να αναβιώσουμε έθιμα και Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Συμμετέχουμε ως «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ» στην αποκριάτικη παρέλαση (Κυριακή 18/2 ώρα 12:00)

Αγαπητοί μαθητές και γονείς , σας ενημερώνουμε ότι συμμετέχουμε ως «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ» στην αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου μας την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου που θα ξεκινήσει στις 12:00 από την πλατεία Αγίου Ιωάννου και θα καταλήξει στο θεατράκι της πλατείας.

Στο σχολείο μας υπάρχουν στολές «μελαμακάρονων» και «κουραμπίεδων» που μπορούν να Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Κρυμμένος θησαυρός

Χαθηκε ο φάκελος με τις εκδρομές και τις επισκέψεις του Σχολείου… Δε θα μπορούσαμε να πάμε πουθενά.

Ευτυχώς οι μαθητές του Γ2 με την βοηθεια των δασκαλων Ειδικης Αγωγης Χαρούλα Καργιώτη και Βίκυ Κουτρφούρη έλυσαν όλους τους γρίφους και Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΡΕΠΑΣ (Atelier «CREPES» )

Οι γαλλόφωνοι μαθητές της ΣΤ΄τάξης γιορτάζουν και αυτοι σήμερα 2 Φεβρουαρίου με τις καθηγητριες Γαλλικων τις κυριες Κατερινα Παπαχρόνη και Δημητρα Μέρμηγκα την γιορτή της Υπαπαντής (la Chandeleur) όπως και πολλοί Γάλλοι και γαλλόφωνοι.

Ειναι μια ευκαιρία να Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Οι τσάντες στο σχολείο για το τριήμερο Αποκριάς/Καθαράς Δευτέρας

Έχει γίνει παράδοση στο σχολείο μας ένα δυο Σαββατοκύριακα τον χρόνο να αφήνουμε τις τσάντες να «ξεκουράζονται» στο σχολείο και τους μαθητές να βρίσκουν ελεύθερο χρόνο και να τον εκμεταλλεύονται δημιουργικά.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνδυασμό με σχετική οδηγία του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) ο σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε οι τσάντες να μείνουν στο σχολείο την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και το τριήμερο Αποκριάς/Καθαράς Δευτέρας   ώστε αντί για Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Ενημερωτική συνάντηση γονέων – εκπαιδευτικών

Αγαπητοί γονείς,την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 13:20 οι εκπαιδευτικοί  σας περιμένουμε στο σχολείο για να σας ενημερώσουμε και να συζητήσουμε σχετικά με την πρόοδο των παιδιών σας.

Όσοι γονείς έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν τα παιδιά εκτός ολοήμερου προγράμματος  παρακαλούμε να το κάνουν για την πληρέστερη ενημέρωση όλων και από τους εκπαιδευτικούς που εκείνη την ημέρα διδάσκουν στο ολοήμερο.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα για την εορτή των Τριών Ιεραρχών

Τη σχολική εορτή των Τριών Ιεραρχών τίμησε σήμερα το σχολείο μας.

Αντιπροσωπία μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων παρακολουθήσε το πρωί τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα κατά τη διάρκεια της οποίας η μαθήτρια της ΣΤ τάξης Γεωργία Τσαμπάζη αναφέρθηκε στη ζώη και το έργο των Μεγάλων Διδασκάλων και Ιεραρχών.

Στην επιστροφή στο σχολείο μαθητες και εκπαιδευτικοί Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Εορτή Τριών Ιεραρχών- Εκκλησιασμός

Αγαπητοί μαθητές και γονείς, στις 30 Ιανουαρίου γιορτάζουν οι τρεις Ιεράρχες-ο Βασίλειος ο Μέγας, ο Ιωάννης Χρυσόστομος και ο Γρηγόριος ο Θεολόγος- που είναι οι προστάτες των Γραμμάτων, των μαθητών και των εκπαιδευτικών.
Λόγω της σχολικής γιορτής το σχολείο πρωινό και ολοήμερο, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 δε θα λειτουργήσει.
Οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης και προαιρετικά όποιος μαθητής από τις υπόλοιπες τάξεις επιθυμεί, μπορεί να έρθει στο σχολείο στις 8:15 για να πάμε στην εκκλησία του Αγία Ανδρέα. Θα ξεκινήσουμε στις 8:30π.μ για την εκκλησία, μετά τη Θεία Λειτουργία θα επιστρέψουμε στο σχολείο (κατά τις 10:00 π.μ) και θα αποχωρήσουμε.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΤΟΥ

Στα πλαίσια του πολιτιστικού μας προγράμματος «12 μήνες και Λαϊκή παράδοση» η Β΄τάξη επισκέφθηκε ένα χώρο ιδιαίτερης σημασίας και δράσης. Το Διαδραστικό Μουσείο Βαρνάβα,ένα χώρο πολυθεματικό με πάνω από 5000 εκθέματα.

Τα παιδιά παρακολούθησαν πρόγραμμα για Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Βασιλόπιτες

Δεκαεπτά βασιλόπιτες για τα τμήματα και τους μαθητές μας και μια για τους δασκάλους… Με τα αντίστοιχα δώρα για τους τυχερούς….

Και όλα αυτά με την φροντίδα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων.

Τους ευχαριστούμε και Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο