Υπεύθυνη Δήλωση διεύθυνσης κατοικίας μαθητών ΣΤ΄τάξης

υπεύθυνη δήλωσηΓια τον προγραμματισμό  κατανομής των μαθητών της ΣΤ΄τάξης στα γυμνάσια που θα φοιτήσουν κατά το σχολικό έτος 2015-16, παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες  τους να συμπληρώσουν με τα στοιχεία και τη διεύθυνση κατοικίας  τους, υπεύθυνη δήλωση  και να την στείλουν με τα παιδιά τους  στο σχολείο μέχρι την Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014.

Από τη Διεύθυνση του σχολείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3Χ3 στην Αγία Παρασκευή

timthumbΟ Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας, διοργανώνει στις 29 & 30/11/2014, τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3 με 3, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση… εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. με σκοπό την ανάπτυξη του μαζικού και ιδιαίτερα του σχολικού αθλητισμού στην πόλη μας.

Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο τουρνουά μπορούν να παραλάβουν από το γραφείο του Διευθυντή το Δελτίο Συμμετοχής να γράψουν το όνομα της ομάδας τους, την κατηγορία της ομάδας τους, ανάλογα με το φύλο και την ηλικία τους, καθώς και τα ονόματα των συμπαικτών τους που θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τρεις στο σύνολο (ένας αρχηγός και δύο επιπλέον παίχτες)
Η επιστροφή των συμπληρωμένων δελτίων θα πρέπει να γίνει στο σχολείο το αργότερο έως την Τρίτη 25 Νομεβρίου.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Συνέλευση δασκάλων – μη λειτουργία του σχολείου (26/11/2014)

Tην Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 το σχολείο δε θα λειτουργήσει επειδή με την αριθμ. Φ12.1/12733/16-10-2014 απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας, την ημέρα εκείνη, έχει δοθεί άδεια στους εκπαιδευτικούς προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του τοπικού συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Το «Kids’ Athletics» στο σχολείο μας

1Το «Kids’ Athletics» είναι ένα πρόγραμμα που υλοποιείται σε συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας με το ΣΕΓΑΣ και στόχο έχει να αγαπήσουν τα παιδιά τον Αθλητισμό στο πλαίσιο βεβαίως  της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού στους ¨αντιπάλους».

Με τη βοήθεια του πατέρα του σχολείου μας και Περιφερειακού Υπεύθυνου στο Βόρεια και Ανατολικό Τομέα Αττικής του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Ψαράκη υλοποιήσαμε σήμερα… Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Σεμινάριο για τους δασκάλους της Δ΄τάξης

WP_20141119_004 (1024x577)

Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους δασκάλους της Δ΄τάξης των σχολείων της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε σήμερα στη βιβλιοθήκη μας.

Το σεμινάριο που είχε ως θέμα:… Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Χορηγία δεκαέξι υπολογιστών από τη citibank

WP_20141020_003 (1024x556)Με τη διαμεσολάβηση πατέρα δύο μαθητριών μας, του  κ. Ιωάννη Γραμματικού, η citibank δώρησε στο σχολείο μας δεκαέξι (16) ηλεκτρονικούς  υπολογιστές. Ήδη οι οθόνες των υπολογιστών μπήκαν  στο εργαστήριο πληροφορικής και καλύπτουν ανάγκες για το μάθημα  των Νέων Τεχνολογιών, ενώ οι κεντρικές μονάδες με την προσθήκη σκληρών δίσκων και κατάλληλων λογισμικών θα αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία για τους μαθητές μας.

Νιώσαμε την ανάγκη και με επιστολή ευχαριστούμε την τράπεζα για τη χορηγία  αλλά και τον κ. Γραμματικό για τη διαμεσολάβηση.

Η επιστολή μας έχει ως εξής:… Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Αφιέρωμα στο Πολυτεχνείο

WP_20141117_034 (1024x663)Με μουσικές, τραγούδια, ποιήματα, εικαστικά και θεατρικά δρώμενα τιμήσαμε την επέτειο του Πολυτεχνείου και τον ξεσηκωμό των φοιτητών τον Νοέμβριο του 1973 κατά της δικτατορίας.

Το μήνυμα που έστειλαν τα παιδιά μας διαχρονικό και επίκαιρο:… Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Παράσταση Καραγκιόζη από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας

1

Γεμάτη ήταν απόψε η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας στην παράσταση Καραγκιόζη για  τα παιδιά των  Παιδικών  Σταθμών τους Δήμου μας.

Μαζί με τα παιδιά και τους γονείς τους την παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος και η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαργαρίτα Δημητρίου Καβρουδάκη.

3

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

To πρόγραμμα των δωρεάν αθλητικών δραστηριοτήτων στο σχολείο μας

Αγαπητοί  γονείς και μαθητές

λόγω αυξημένης συμμετοχής στις δωρεάν αθλητικές δραστηριότητες που οργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) , η Ένωση Γονέων και οι Σύλλογοι Γονέων, έγιναν ορισμένες  τροποποιήσεις  στο πρόγραμμα το οποίο διαμορφώνεται ως εξής :… Συνέχεια

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής συζητά για την Παιδεία

προσκληση δσΤο πρώτο θέμα της συνεδρίασης της Τετάρτης 12 Νοεμβρίου (ώρα 7:30 μ.μ)  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής  είναι η Παιδεία.  Η Ένωση Γονέων θα είναι εκεί με εισήγηση και σχετικό ψήφισμα και καλεί μαθητές και γονείς να παραβρεθούν στη συνεδρίαση.

Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του δήμου εδώ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο