Τηλεόραση και παιδί

unnamed

Η Στ’ τάξη του 106ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών σας προσκαλεί στην εκδήλωση συζήτηση που θα γίνει την Τετάρτη 1 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

‘Ολα ξεκίνησαν πέρσι στην Ε’ Δημοτικού όταν μπήκαμε στην ενότητα Τηλεόραση στο βιβλίο της γλώσσας και έπειτα απο μία συζήτηση όπου είχαμε με τον δάσκαλό μας αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα ερωτηματολόγιο με θέμα την τηλεθέαση της τηλεόρασης. Έτσι γράψαμε σε μία κόλλα αναφοράς έξι ερωτήσεις που σκεφτήκαμε εμείς οι ίδιοι και την μοιράσαμε σε κάθε τάξη του σχολείου όπου την συμπλήρωσαν περίπου 200 μαθητές. Στη συνέχεια πήραμε τα αποτελέσματα και βγάλαμε συμπεράσματα ανά δύο τάξεις αλλά και συγκεντρωτικά,τα οποία ήταν ενδιαφέροντα όσο αφορά τη σχέση τηλεόρασης και παιδιού. Φέτος αποφασίσαμε αυτή η έρευνα να παρουσιαστεί στα πλαίσια μιας εκδήλωσης συζήτησης για να ενημερωθούν οι γονείς και οι μαθητές και ειδικοί επιστήμονες να μιλήσουν για την τηλεόραση.

                       <<Παιδί και Τηλεόραση>>

την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017, ώρα 6.30 μ.μ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

Ζωή Κρόκου, Σχολική Σύμβουλος, Διδάκτωρ Επιστήμων της Αγωγής

Ελένη-Αγάπη Μακρίδου, Σχολική Ψυχολόγος, Μέλος της ΕΔΕΑΥ των σχολείων.

Επίσης, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας που διεξήγαγε η ΣΤ’ τάξη του 106ου Δ.Σ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με γονείς, εκπαιδευτικούς μαθητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση