Διάχυση του eTwinning έργου “Ο Φιλόσαυρος” στη σχολική κοινότητα!!!

Την Παρασκευή 21/6/24 έλαβε χώρα στην αυλή του σχολείου μας, στο ΕΔΣ Dortmund, η καλοκαιρινή γιορτή με προσκεκλημένους τους γονείς όλων των τάξεων καθώς και φορείς της ελληνικής κοινότητας της περιοχής μας.

Σε αυτή τη γιορτή οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης ενημέρωσαν για το eTwinning έργο “Ο Φιλόσαυρος”, τραγούδησαν το τραγούδι του Αγαπόσαυρου, και παρέλαβαν τις Βεβαιώσεις Συμμετοχής και το παραμύθι “Οι τρεις Φιλόσαυροι” σε έντυπη μορφή.

Η πιο σημαντική και τιμητική στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν ο Δ/ντής του σχολείου παρέδωσε σε κάθε παιδί τον έπαινο για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο διαγωνισμό “Καν’ το ν’ ακουστεί – Η Δύναμη της Φιλίας” για το ραδιοφωνικό μας μήνυμα “Είμαστε Φίλοι! Ποια είναι η δική σου υπερδύναμη;”

Επιπλέον, οι δράσεις μας για το έργο “Ο Φιλόσαυρος” έχουν αναρτηθεί στο Blog της τάξης “Ταξίδια γνώσης και εμπειρίας” και συγκεκριμένα κάτω από την κατηγορία eTwinning, καθώς και στην ιστοσελίδα του σχολείου μας “Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Ντόρτμουντ” κάτω από την επιλογή μενού eTwinning Β΄ τάξης 2023-24.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *