ΓΚΟΦΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Άλλος ένας ιστότοπος Blogs.sch.gr

Διόρθωση ασκήσεων

Δεκ 202022

Επειδή:

  1. Οι ασκήσεις που έχετε λύσει μέχρι τώρα είναι πάρα πολλές (σε φωτοτυπίες, πράσινο και κίτρινο τετράδιο)
  2. Τα σχολεία το πιο πιθανό είναι να μην ανοίξουν αμέσως μετά τις διακοπές, άρα θα μαζευτούν κι άλλες ασκήσεις για διόρθωση
  3. Δεν μπορείτε να μου στείλετε ταχυδρομικώς ή με κούριερ τις ασκήσεις σας (όπως σας είχα προτείνει) γιατί η οικογένειά μου βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα

Παρακαλώ πολύ να κάνετε αυτοδιόρθωση των ασκήσεων, δηλαδή να διορθώσετε τις ασκήσεις σας κοιτάζοντας τις λύσεις των ασκήσεων που σας στέλνω στα παρακάτω αρχεία. Μην ανησυχείτε για το ό,τι δε θα τις δω εγώ. Ξέρω πολύ καλά τι ξέρει και τι δεν ξέρει κάθε μαθητής και τι μπορεί ή δεν μπορεί να κάνει, γιατί κάνω πολλές ερωτήσεις σε όλους τους μαθητές κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Αν κάποιο παιδί δεν μπορεί να κάνει αυτοδιόρθωση, μπορεί να βγάλει τις ασκήσεις φωτογραφία και να μου τις στείλει στο email μου. Θα πρέπει να ξέρετε όμως ότι τις απαντήσεις θα τις στείλω σε μορφή αρχείου word ή pdf. Οπότε δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα. Πάλι θα δείτε τις λύσεις από το αρχείο και θα διορθώσετε τα λάθη σας. Το μόνο θετικό για σας είναι ότι θα διορθώνετε μόνο τις φωτοτυπίες στις οποίες έχετε λάθη και δε θα ασχολείστε με τις υπόλοιπες. Φυσικά, αυτός ο τρόπος είναι «μπελαλίδικος», δηλαδή οι γονείς σας θα πρέπει να κάνουν έξτρα δουλειά.

Αν κάποιο παιδί δεν μπορεί να κάνει τίποτα από τα δύο παραπάνω, θα περιμένει να ανοίξουν τα σχολεία και θα μου δώσει τις ασκήσεις του για να τις διορθώσω από κοντά. Άγνωστο φυσικά πότε θα του τις επιστρέψω.

Τα τετράδια της Έκθεσης και της Αντιγραφής θα τα διορθώσω αναγκαστικά όποτε επιστρέψουμε στο σχολείο.

Απαντήσεις ασκήσεων Γλώσσας και Μαθηματικών

Απαντήσεις των ασκήσεων της 2ης εβδομάδας τηλεκπαίδευσης

Απαντήσεις ασκήσεων 3

Απαντήσεις ασκήσεων 4

Κεφ._15-Προσθέσεις_και_αφαιρέσεις_τριψήφιων_αριθμών

7e0530534fdbd13173b77fafe23a2527

προσθέσεις-και-αφαιρέσεις

Απαντήσεις ασκήσεων

από κάτω από: Ανακοινώσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διόρθωση ασκήσεων    

Τα σχόλια είναι κλειστά.



Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων