Η κυρία Λένα των Υπολογιστών

Ιστολόγιο της εκπαιδευτικού Ελένης Τσιαμούρτα

Gimkit

Ιούν 202223

Το Gimkit είναι μια εφαρμογή εκπομπών παιχνιδιών που έχει σχεδιαστεί για χρήση με μαθητές εντός και εκτός τάξης. Οι δάσκαλοι μπορούν να δημιουργήσουν τάξεις, να προσκαλέσουν τους μαθητές να συμμετάσχουν και να αρχίσουν να δημιουργούν και να μοιράζονται κουίζ παιχνιδιών γνωστά ως κιτ. Οι δάσκαλοι μπορούν είτε να επιλέξουν να φιλοξενήσουν ένα on line παιχνίδι/κιτ, οπότε οι μαθητές συμμετέχουν στο παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο ή να αναθέσουν κιτ ως δραστηριότητες για το σπίτι.

Το Gimkit μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και για διάφορους εκπαιδευτικούς σκοπούς. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Gimitkit ως εργαλείο διαμορφωτικής αξιολόγησης για να ελέγξετε την κατανόηση των μαθητών και να μετρήσετε τη μάθησή τους σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας παιχνίδια σε στυλ κουίζ με ερωτήσεις που σχετίζονται με το μάθημα που διδάσκεται στην τάξη.

gimkit logo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Ιστορικό

ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων