«Για τα περισσότερα παιδιά δεν φτάνει ένα μόνο δωμάτιο για τα παιχνίδια τους. Μεγαλώνοντας δεν ξέρουν πια τι να τα κάνουν.

Υπάρχουν όμως παιδιά που δεν έχουν καθόλου παιχνίδια»

Γι’ αυτό με τη δράση ToyLife, μια πρωτοβουλία της Οργάνωσης Γη , μπορείτε να συμβάλλετε άμεσα στο να βοηθήσετε μερικά παιδάκια να χαμογελάσουν λίγο παραπάνω αυτές τις Γιορτές. Στο Βιβλιοπωλείο Γη, μπορεί ο καθένας να αφήσει παιχνίδια που δεν χρησιμοποιεί, που πιθανώς να έχει στοιβαγμένα για χρόνια σε κάποια αποθήκη ή σε μία γωνία, και να δώσει χαρά σε κάποιο πιτσιρίκι. Αυτό που για εσάς  πλέον είναι ένα «διακοσμητικό» αντικείμενο, θα κάνει κάποιο παιδί να χαμογελά για βδομάδες, μήνες, πιθανώς χρόνια.

Η Δανάη Καρατζά, υπεύθυνη αυτής της δράσης, μας πληροφορεί ότι «ο καθένας μπορεί να έρθει και να πάρει παιχνίδια. Όποιος επιθυμεί μπορεί να έρθει με την οικογένεια του, να μας επισκεφτεί και να πάρει ή να δώσει όσα παιχνίδια θέλει».  Η Δανάη ξεκαθαρίζει πως ό,τι παιχνίδι βρεθεί στα χέρια τους «θα καταλήξει, σίγουρα, σε κάποια χέρια». Ούτε ένα παιχνίδι δεν θα χαραμιστεί.

Γι’ αυτό κάνετε και εσείς μία βόλτα στο πάρκο Τρίτση (ένα κρυμμένο θησαυρό στην Αθήνα) με την οικογένεια σας και βοηθείστε και εσείς σ’ αυτή τη προσπάθεια. Μη ξεχνάτε, ότι οι Γιορτές για τα παιδιά σημαίνουν παιχνίδια, και υπάρχουν παιδιά που αυτές τις μέρες ούτε γιορτάζουν, ούτε μπορούν να παίξουν…

protagon

www.toylife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων