Δεν μπορώ να αντισταθώ στην αναδημοσίευση του παραπολιτικού -διάβαζε lifestyle- σχολίου του Βηματοδότη: (Σκέφτομαι μάλιστα να προσθέσω και νέα κατηγορία στο blogaki μου)

Μεγάλη συζήτηση έχει πυροδοτήσει ο ανασχηματισμός με αφορμή το κολιέ της κυρίας Φώφης Γεννηματά και την τσάντα της κυρίας Αννας Νταλάρα, δύο αξεσουάρ που σφράγισαν την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Πολλοί έψεξαν τη Φώφη ότι σε εποχή οικονομικής κρίσης αποφάσισε να ορκιστεί ως αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας φορώντας κολιέ Van Cleef, πανομοιότυπο με εκείνο το οποίο έχει χαρακτηρίσει πολλές δημόσιες εμφανίσεις δημοφιλούς και αειθαλούς παρουσιάστριας ειδήσεων.

Το κολιέ Van Cleef τιμολογείται περίπου στις 15.000 ευρώ. Συνεργάτις μου ωστόσο, αναγνωρισμένη ως ενσυνείδητη λάτρις του shopping και επιστήμων στα κοσμήματα και στα κοσμικά, εξέφρασε επιφυλάξεις όταν είδε τη φωτογραφία της Φώφης σε μεγέθυνση 600% στην οθόνη του υπολογιστή. Το κολιέ της κυρίας Γεννηματάπου πέτυχε ως υφυπουργός στο υπουργείο Υγείας και γι΄ αυτό αναβαθμίστηκε ως αναπληρώτρια στο υπουργείο Παιδείας για να «ξεμπλοκάρει» την κυρία Αννα Διαμαντοπούλου – ενδέχεται να είναι faux ή έστω φτηνή απομίμηση Van Cleef. Ουδεμία αμφιβολία πάντως εξέφρασε η συνεργάτις μου για το απαστράπτoν χρυσό ρολόι της Φώφης, το οποίο εκτίμησε ότι ανήκει στη σειρά των ταπεινών Cartier.

www.tovima.gr

Ενα αξεσουάρ λοιπόν που ισούται με τον ετήσιο μισθό ενός αναπληρωτή καθηγητή. Πάντως, η Νέμεσις έχει την τάση να εμφανίζεται, όταν υπάρχει Ύβρις.

Επίσης αυτό το τσίμπησα από το facebook:

Dear George, Fofie in education? Really? And all these retro comebacks? What’s next after Skandalidis, Papoutsis & Hytiris? Shoulderpads? (Είναι αλήθεια ότι οι βάτες μπορεί να βοηθήσουν να αναπτερωθεί -έστω εξωτερικά- το πεσμένο μας ηθικό).

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων