kaprent.jpgΌχι, λοιπόν, δεν σας έχω ανάγκη. Δεν χρειάζεται πια να ανησυχώ για σας, να σας αγαπώ, να σας νοιάζομαι. Δεν χρειάζεται να ακούω τα παράπονα σας, τις γκρίνιες σας, το άγχος σας για τα επαγγελματικά ή τα γκομενικά σας. Δεν θα σκορπάω πια τα βράδια μου πίνοντας και συζητώντας μαζί σας για ότι χαζό σας έρθει στο κεφάλι.
Δεν θα σας παίρνω τηλέφωνο τα ξημερώματα γιατί έχω αϋπνία, δεν θα μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου, τα όνειρα μου. Δεν θα έχω ανάγκη την αγκαλιά ή την συμβουλή σας. Δεν θα αγωνιώ για το αν ήμουν πολύ σκληρή μαζί σας ή για το αν θα έπρεπε να μην γελάσω την ώρα που μου λέγατε την πιο τρελή ιδέα που άκουσα ποτέ.

Δεν θα μοχθώ να χτίσω την σχέση μας μέρα την μέρα, κουβέντα την κουβέντα με γέλια, δάκρια, παρεξηγήσεις, εξηγήσεις, παρατεταμένες σιωπές και βλέμματα που κάνουν τα λόγια μικρά, αχρείαστα. Βλέμματα που μόνο οι φίλοι ανταλλάσουν.
Δεν σας έχω ανάγκη γιατί τώρα μπορώ να νοικιάσω τους φίλους μου. Μπορώ με ένα κλικ και με λίγα μόλις ευρώ την ώρα να βρω ανθρώπους όπως εγώ τους θέλω -κρίνοντας από την φωτογραφία τους και τα προσόντα τους-να με ακολουθούν όπου επιθυμώ. Θα έχω φίλους «ασφαλείς» που δεν θα χρειάζεται να επενδύσω συναισθηματικά επάνω τους, να εκτεθώ, να παλέψω για αυτούς, να πληγωθώ. Θα τους νοικιάζω εύκολα όπως κάνω με τα dvd, θα τους παραγγέλνω από κατάλογο όπως την πίτσα. Επαγγελματίες που αν δεν μου κάνουν θα πατάω απλώς delete. Θα έχω φίλους να έρθουν μαζί μου σινεμά, να πάμε για φαγητό, για ποτό, να με μάθουν καινούργια πράγματα, να πηγαίνουμε μαζί σε πάρτι, στο γυμναστήριο, ακόμα και να μου μιλούν στο τηλέφωνο όταν βαριέμαι να βγω έξω. Μόνο μια συνδρομή χρειάζομαι, 20 ευρώ το μήνα και 10 ευρώ την ώρα- και αυτό διαπραγματεύσιμο- για να σας πετάξω έξω από την ζωή μου.

Δέκα ευρώ την ώρα. Τόσο αξιολογήθηκε και κοστολογήθηκε η αξία σας και αν δεν με πιστεύετε μπείτε στο http://rentafriend.com και δείτε με τα μάτια σας πόσο φθηνοί μπορούμε να γίνουμε οι άνθρωποι. Πόσο φθηνοί και πόσο αξιοθρήνητοι. Γιατί τελικά σε αυτή την ζωή τα πάντα αγοράζονται όταν υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος για να τα πουλήσει και ένας απεγνωσμένος για να τα αγοράσει.

Επισκεφθείτε λοιπόν το site, νοιώστε τον φόβο της σύγχρονης κοινωνίας μας και υποσχεθείτε μου ότι δεν θα αφήσουμε ποτέ αυτή την απόγνωση να μας κυριεύσει. Ότι κάθε φορά που θα κοιτάμε με αγάπη ο ένας τον άλλο, κάθε φορά που θα καταριόμαστε την ώρα που γνωριστήκαμε θα βάζουμε και από 10 ευρώ στο κουμπαρά της φιλίας μας για να μας θυμίζει πόσο ανεκτίμητη είναι.

protagon

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων