ekpaideytiki-tv-thumb-medium.jpgΕν τω μεταξύ, μαθήματα από την εκπαιδευτική τηλεόραση θα κάνουν από την ερχόμενη εβδομάδα οι μαθητές των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της χώρας, οι οποίοι παραμένουν στο σπίτι εξαιτίας της νέας γρίπης. Οπως ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Παιδείας, από την προσεχή Δευτέρα εγκαινιάζεται συνεργασία της Διεύθυνσης Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης με την ΕΡΤ3 για την προβολή τηλεοπτικού προγράμματος εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάζει καθημερινά από τις 8.30 π.μ. έως τις 10 π.μ. εναλλακτικά και διαδοχικά ποικίλα γνωστικά αντικείμενα του προγράμματος σπουδών τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Καθημερινή

Είναι ευκαιρία να δούνε και οι γονείς τι διδάσκονται τα παιδιά τους και τι τραβάνε καθημερινά…Νομίζω ότι θα ρυθμίσω το DVD. Οσο και να το κάνουμε έχω μία νοσηρή -δε λέω- περιέργεια για αυτές τις γριπο-παραγωγές. Είναι καινούργιες; είναι από το στοκ; Γιατί ίσως είναι η λύση του μέλλοντος. Αφού το διαδίκτυο δε φαίνεται να περπατάει για παιδαγωγική  αξιοποίηση ίσως τα μαθήματα κονσέρβα είναι μία κάποια λύση. Αλλωστε γνωρίζω συναδέλφους που την εφαρμόζουν εδώ και χρόνια… 

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων