dropio.jpgΤο drop.io σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν online αποθηκευτικό χώρο στον οποίο ανεβάζετε τα αρχεία (φωτογραφίες, video, mp3, έγγραφα, κλπ) που θέλετε να μοιραστείτε και αποκτάτε πρόσβαση σ’ αυτά με ένα link της μορφής http://drop.io/something. Μπορείτε να τα μοιραστείτε με άλλους δίνοντας το link αλλά και να τα κλειδώσετε με κωδικό. Μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε με άλλους πάνω σ’ αυτά. Η υπηρεσία είναι δωρεάν και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς να χρειάζεται να δώσετε το e-mail σας ή να κάνετε εγγραφή. Το drop.io μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μοιραστείτε με την παρέα σας βίντεο και φωτογραφίες από γιορτές, πάρτυ και εκδρομές, για να μοιραστείτε εύκολα αρχεία με φίλους και συνεργάτες, για να δείξετε δικές σας φωτογραφίες σε άλλους και να δείτε τα σχόλιά τους και για να μοιραστείτε προσωπικό περιεχόμενο μόνο με όσους επιθυμείτε, μακρυά από αδιάκριτα βλέμματα. Τα αρχεία που αποθηκεύονται στο Dropio δεν είναι προσβάσιμα από μηχανές αναζήτησης.

Το Dropio σας διευκολύνει στο να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο στο web δημιουργώντας εικονίδια για τις φωτογραφίες και μετατρέποντας σε web friendly το format των βίντεο. Επίσης διαθέτει το Drag & Drop.io Firefox add-on με το οποίο μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα αρχεία και ολόκληρα directories από τον υπολογιστή σας. Αρχεία μπορείτε να ανεβάσετε και με e-mail, MMS, τηλέφωνο και fax.

Κάθε φορά που ανεβάζετε ένα καινούργιο αρχείο οι φίλοι και οι συνεργάτες σας μπορούν να ενημερώνονται με e-mail, με RSS Feeds ή με μήνυμα για την κατάστασή σας στο Facebook. Στη συνέχεια μπορείτε να το ενσωματώσετε στο Facebook και τα άλλα sites κοινωνικής δικτύωσης ή να το στείλετε με MMS, Twitter, iTunes και fax.

Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν για πακέτο (drop) αρχείων μέχρι 100 Mb. Μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερα του ενός drops. Αν όμως χρειαστείτε περισσότερο χώρο ανά drop πρέπει να αγοράσετε την αντίστοιχη συνδρομή.

via

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων