To Pecha Kucha Night είναι μια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός πλέον και πραγματοποιείται σε 155 πόλεις παγκοσμίως. Το κοινό της είναι κυρίως νεαρό και από τον ευρύτερο χώρο της τέχνης – design.

Οι κανόνες του παιχνιδιού παραμένουν οι ίδιοι. Καλεσμένοι από ετερόκλητους δημιουργικούς χώρους συναντιούνται και παρουσιάζουν τη δουλειά, τις σκέψεις, τις ιδέες τους ή ό,τι άλλο θεωρούν συναρπαστικό μέσα σε 6΄ και 40΄΄, συγκεκριμένα 20 δευτερόλεπτα x 20 εικόνες. Οι φετινοί καλεσμένοι φτιάχνουν ένα δημιουργικό patchwork: ο γενετιστής – science communicator Θοδωρής Αναγνωστόπουλος, ο επιχειρηματίας Βασίλης Μπαρτζώκας, οι Nomint – Motion Design, οι τραγουδιστές όπερας Operalab, ο βιομηχανικός σχεδιαστής Tim Stolzenburg, οι αρχιτέκτονες Πάνος Δραγώνας & Βαρβάρα Χριστοπούλου, ο εικαστικός Aντωνάκης Χριστοδούλου, ο αρχιτέκτονας Αλέξης Βανδώρος, ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας και ο art director της A.V., ο εικαστικός Φώτης Πεχλιβανίδης. Το ραντεβού είναι το βράδυ της Παρασκευής 8/5 στις 20.20 ακριβώς.
Τοποθεσία: Μy Loft (παλιό εργοστάσιο Palco), Κειριαδών 16, Γκάζι.  Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει πάρτι. Είσοδος ελεύθερη.

www.pecha-kucha.org/cities/athens

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων