Το Βήμα μας εξάπτει με καινοτομίες και γκάτζετ που παρουσιάστηκαν πρόσφατα  στη διεθνή έκθεση Ιnternational CΕS στο Λας Βέγκας και υπόσχονται να αλλάξουν τη ζωή μας προς το καλύτερο!

Έχουμε και λέμε : Για «βιβλιοφάγους» υπάρχει  το νέο μοντέλο συσκευής ανάγνωσης, το Κindle 2.

Το Κindle της Αmazon αντιμετωπίζει ως μεγαλύτερη απειλή την αναμενόμενη διάθεση του Shortcovers (www. shortcovers. com), στα τέλη αυτού του μήνα. Τι είναι το Shortcovers; Τεχνικά, ένα προγραμματάκι που θα διατίθεται δωρεάν στους κατόχους κινητών τηλεφώνων iΡhone, Βlackberry, αλλά και όσων παρουσιασθούν στην αγορά με το λειτουργικό σύστημα Αndroid της Google. Επιχειρησιακά, είναι το εγχείρημα της μεγαλύτερης αλυσίδας βιβλιοπωλείων του Καναδά, της Ιndigo Βooks & Μusic, να δώσει την υποδομή ψηφιακού βιβλίου α λα Κindle σε όλα τα κινητά τηλέφωνα, με κόστος βιβλίου από 10 ως 20 δολάρια. Ψυχή της όλης ιστορίας είναι ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής Πληροφορικής της Ιndigo, ο 35χρονος ομογενής μας Μάικλ Μενέλαος Σερμπίνις. Για μια παρουσίαση του Shortcovers, δείτε τον στο

Υπάρχει ακόμη  το ΧΟ 2.0, το οποίο «βάζει τα γυαλιά» τόσο στα netbook όσο και στις συσκευές ανάγνωσης τύπου Κindle. Με μια ολιγόλογη περιγραφή, πρόκειται για ένα «έγχρωμο δισέλιδο», που μπορεί να μεταμορφωθεί από υπολογιστή με πληκτρολόγιο σε πολύχρωμο βιβλίο και από πινακίδα ζωγραφικής σε επιτραπέζιο βιντεοπαιχνίδι!

Άρθρο στο Βήμα

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων