kid_laptop.jpgΔήμητρα: «Σήμερα τα διαβάσαμε όλα στον υπολογιστή, δεν πήραμε καθόλου βιβλία και έτσι η τσάντα μου ζύγιζε λιγότερο από δύο κιλά!

Μαρίνα: «Χθες ήταν ξεχωριστή ημέρα, γιατί αγοράσαμε τους υπολογιστές. Ολο το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ, επειδή φοβόμουνα να μην πάθει τίποτα. Το μάθημα τώρα είναι πιο διασκεδαστικό! Ολα τα παιδιά προσπαθούμε κάθε μέρα να μαθαίνουμε περισσότερο τον υπολογιστή».

Ιωάννα: «Σήμερα κάναμε όλα τα μαθήματα στον Η/Υ, αλλά με δυσκολία τα Μαθηματικά. Ούτε στα διαλείμματα δεν θέλουμε να βγαίνουμε, αλλά αυτό δεν γίνεται…».

Σπύρος: «Ο κύριος Μανώλης μάς εξήγησε πώς να τους λειτουργούμε για να κάνουμε μάθημα. Μου άρεσε, το μάθημα με τους υπολογιστές ήταν πιο ενδιαφέρον. Ολο το βράδυ έπαιζα με τον υπολογιστή και δεν τον άφηνα να κρυώσει. Σήμερα θα γράφαμε μια έκθεση και ανησυχούσα, γιατί φοβόμουν μην κάνω κανένα λάθος και χαλάσει ο υπολογιστής. Μόλις γύρισα από το σχολείο άρχισα το διάβασμα. Μου άρεσε που έγραψα κείμενο στον υπολογιστή».

Σταθούλα: «Με λένε Σταθούλα, είμαι 12 ετών και μένω στον Κισσό. Η δεύτερη κολλητή μου φίλη είναι η Μαρίνα, γιατί ο πρώτος είναι το λάπτοπ. Από τη στιγμή που το έπιασα στα χεριά μου τρελάθηκα, είναι τέλειο. Σήμερα κάναμε για πρώτη φορά κανονικό μάθημα με το λάπτοπ, ήταν κάτι το διαφορετικό. Μπορούσαμε να έχουμε έναν φάκελο που θα είχε τα βιβλία και έναν φάκελο που μπορούσαμε να γράφουμε τις απαντήσεις από τις ασκήσεις του βιβλίου».

Άρθρο της Μαρίας Μυστακίδου στην Ελευθεροτυπία

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων