Διαβάζω για τον ψηφιακό δήμαρχο μία καινοτομία του Δήμου Τρικάλων όπου οι δημότες θα λαμβάνουν άμεσα απαντήσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας στον δήμο τους από τον ίδιο τον δήμαρχο ή τους αρμόδιους αντιδημάρχους.
Χα! έχω να σημειώσω ότι ο Δήμος Ποσειδωνίας Κυκλάδων έχει θέσει σε εφαρμογή αυτό το πρόγραμμα ήδη από πέρσι και δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνονται άμεσα ηλεκτρονικώς τα παράπονα και τα αιτήματα των δημοτών.
Το περασμένο καλοκαίρι το δοκίμασα. Το φθινόπωρο έλαβα απάντηση ότι υπήρχε πρόβλημα και μόλις έλαβαν το μήνυμά μου το οποίο προωθήθηκε … μάλλον σε κάποια διαδικτυακή μαύρη τρύπα γιατί έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Καλές οι καινοτομίες αλλά θέλουν και υποδομές και δεσμεύσεις.
Αγαπητή terra
Στον Δήμο Τρικκαίων εργάζονται πολύ δραστήρια άτομα , πλήρως καταρτισμένα και πολύ εξυπηρετικά.Για το e- trikala μιλάω , είμαι ξένη στο νομό και δεν έχω κανένα συμφέρον να πω καλά λόγια.
Άντε βρε καλή δύναμη για αύριο εύχομαι σε όλους και όλες από το δικό σου site!
Ναι σίγουρα τα Τρίκαλα έχουν μπει δυναμικά στην εποχή των καλωδίων. Αυτό δεν αμφισβητείται. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση.