Την «αληθινή ιστορία» της Εϊμι θα γράψει ο πατέρας της για φιλανθρωπικό σκοπό
Μιτς Γουαϊνχάουζ: ετοιμάζει τη βιογραφία της κόρης του
Ο Μιτς Γουαϊνχάουζ με την κόρη του Εϊμι

Την βιογραφία της αείμνηστης τραγουδίστριας ετοιμάζεται να γράψει ο πατέρας της Μιτς, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, «γράφοντας την αληθινή ιστορία στο βιβλίο «Amy, My Daughter» (Εϊμι, η κόρη μου) θα με βοηθήσει να συμβιβαστώ με το γεγονός ότι δεν είναι πια στη ζωή».

Όι εκδόσεις HarperCollins έχουν αναλάβει την δημιουργία του βιβλίου που θα κυκλοφορήσει το επόμενο καλοκαίρι και το οποίο αναμένεται να είναι μια «ειλικρινής και αποκαλυπτική βιογραφία».

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Amy Winehouse» το οποίο έχει συσταθεί από την οικογένειά της τραγουδίστριας με σκοπό να βοηθήσει νέα παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Το εν λόγω βιβλίο θα αναφέρεται τόσο στην καριέρα της όσο και στις πιο προσωπικές της στιγμές, σύμφωνα με τον πατέρα της.

Ο Μιτς Γουαϊνχάουζ ανέφερε ότι αισθάνθηκε την ανάγκη να γράψει την ιστορία της σύντομης ζωής της Εϊμι, αρχικά για να βοηθήσει τον εαυτό του να αποδεχθεί το γεγονός, αλλά κυρίως για να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να βοηθήσει άλλα νέα παιδιά να ξεπεράσουν τα προβλήματα και τις εξαρτήσεις τους, κάτι που δεν κατάφερε το δικό του παιδί.

«Πιστεύω ότι μέσα από την μουσική της, το ίδρυμα και το βιβλίο, το όνομά της Εϊμι θα ζει για πάντα» τόνισε επίσης ο πατέρας της αδικοχαμένης τραγουδίστριας.

Την ίδια ώρα ο Νικ Κάνχαμ, διευθυντής σύνταξης του HarperCollins ανέφερε: «Η δύναμη ψυχής που έχει δείξει ο Μιτς τους τελευταίους μήνες είναι αξιοθαύμαστη. Η επιθυμία του να κάνει τον απολογισμό της ζωής της κόρης του, με σκοπό να ωφελήσει το ίδρυμα που έχει το όνομά της, είναι ένα γεγονός στο οποίο είμαστε πολύ περήφανοι που συμμετέχουμε».

http://www.tovima.gr/flash/article/?aid=424330&h1=trueΘα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση