Η 36χρονη Βαυαρή που εξακολουθεί να αναστατώνει ολόκληρο τον πλανήτη παραδίδει μαθήματα προς τις εκκολαπτόμενες μητέρες.

«Μου αρέσει να ονειρεύομαι· πιο πολύ, όμως, μου αρέσει να πραγματοποιώ τα όνειρά μου».

Χάιντι Κλουμ: Sexy mama

 

Τον Απρίλιο του 1992 ένα ψηλό και αδύνατο δεκαεννιάχρονο κορίτσι από το Μπέργκισχ Γκλάντμπαχ μια μικρή πόλη λίγο έξω από την Κολονία κερδίζει ανάμεσα σε 25.000 διαγωνιζόμενες την πρώτη θέση στον ετήσιο γερμανικό θεσμό για νέα μοντέλα. Μαζί με την κορδέλα παίρνει δώρο και ένα συμβόλαιο αξίας 300.000 δολαρίων με το νεοϋορκέζικο πρακτορείο Metropolitan Models. Και το όνομα της εκκολαπτόμενης νεαρής είναι Χάιντι Κλουμ.

Χάιντι Κλουμ: Sexy mama

 

«Το ότι δεν ήμουν πολύ αδύνατη δεν στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα μου. Δεν έκανα πολλή πασαρέλα επειδή ήμουν πολύ μεγάλη (σε μέγεθος). Τα ρούχα έφταναν πιο κάτω από τους γοφούς μου».

 

Περιοδικά όπως η Vogue, το Elle και το Marie Claire τη λάτρεψαν, ενώ οι αναγνώστες του Sports Illustrated ακόμα έχουν να λένε για το τεύχος εκείνο (το Swimsuit Issue του 1998) που την έκανε διάσημη. Εκτός, όμως, από τις σελίδες της μόδας, η Χάιντι κατέκτησε και τον κόσμο της διαφήμισης. Εταιρείες όπως τα McDonald’s, ο κολοσσός H&M και η Volkswagen εμπιστεύτηκαν την τύχη των προϊόντων τους στο πρόσωπό της. Από τις τελευταίες της κατακτήσεις είναι το videogame «Guitar Hero», όπου η ψηλή Κλουμ μιμείται τον κοντό Τομ Κρουζ στον «Πρωτάρη». Με όλα αυτά η Χάιντι κατακτά τη δεύτερη θέση στη λίστα του Forbes για τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του 2008 (ο τραπεζικός της λογαριασμός μεγάλωσε κατά 14 εκατομμύρια δολάρια) και κοιτάει από ψηλά την Κέιτ Μος, η οποία ίσα που πρόλαβε να βγάλει 7,5 εκατ. δολάρια.

 

«Το να είμαι μοντέλο των Victoria’s Secret ήταν πάντα όνειρο για μένα και αυτό γιατί έχω την τύχη να σταθώ στην πασαρέλα με μερικά από τα καλύτερα μοντέλα του κόσμου».

 

Η Χάιντι είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός άγγελος για τη Victoria’s Secret. Ηταν μία από τους σχεδιαστές της σειράς «The Body», η οποία πήρε το όνομά της από το παρατσούκλι που της έδωσαν όταν εμφανίστηκε πρώτη φορά σε σόου της γνωστής αμερικανικής εταιρείας εσωρούχων.

 

Eχει σχεδιάσει και μια σειρά καλλυντικών για τη Victoria’s, που αποτελεί μέρος της Very Sexy Makeup Collection.

 

«Δεν βάζω ποτέ την υπογραφή μου σε πράγματα που δεν με αντιπροσωπεύουν».

 

Τα τελευταία νέα, πάντως, θέλουν τη Χάιντι να δημιουργεί πανζουρλισμό στους δρόμους του Λος Αντζελες. Αιτία είναι η «πρωτοβουλία» της να μοιράσει με φορτηγό το νέο Perfect One bra φορώντας ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα.

 

Τον Δεκέμβριο του 2004 γίνεται η παρουσιάστρια, μέλος της κριτικής επιτροπής αλλά και παραγωγός του ριάλιτι «Project Runway», στο οποίο διάφοροι σχεδιαστές μόδας παλεύουν σχέδιο με σχέδιο για μία θέση στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Για αυτήν της την προσπάθεια έχει κερδίσει και μια υποψηφιότητα για βραβείο Emmy ενώ το 2008 κέρδισε το Peabody Award, βραβείο που πρώτη φορά έχει αποσπάσει ριάλιτι σόου.

 

«Εγώ και ο Σιλ έχουμε αυτό που πάντα θέλαμε: Ενα σπίτι γεμάτο με παιδικά γέλια».

 

Με αυτά τα λόγια έδειξε η Χάιντι την ευτυχία την οποία ζει μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της. Κάτι που της πήρε λίγο καιρό για να τη βρει. Επειτα από έναν αποτυχημένο γάμο και μερικές ακόμα πιο αποτυχημένες σχέσεις η πιο γνωστή είναι αυτή με τον άπιστο Φλάβιο Μπριατόρε, ο οποίος μπορεί να είναι ο βιολογικός πατέρας της κόρης της Λένι, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την ανατροφή της έζησε και συνεχίζει να ζει τον μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Βρετανού τραγουδιστή Σιλ. Οι δυο τους είναι τόσο ερωτευμένοι, όπου λίγες μέρες πριν ανανέωσαν τους όρκους αιώνιας πίστης σε ένα πάρτι ονόματι «White Trash», το οποίο και διοργάνωσαν σε φιλικό τους σπίτι στην παραλία του Μαλιμπού. Ενώπιον 100 φίλων και συγγενών ο άγγελος της Victoria’s και ο Σιλ, ο οποίος για την περίσταση είχε ντυθεί Ελβις Πρίσλεϊ, φιλήθηκαν και είπαν για ακόμα μία φορά «Σ’ αγαπώ».

 

Και μπορεί όλοι να ξεφάντωσαν στο rock ’n’ roll πάρτι τους, η Χάιντι, όμως, στάθηκε στο ύψος της, μια και περιμένει το τέταρτο παιδί της. Γιατί η Κλουμ είναι από τα μοντέλα που δεν φοβούνται μήπως χαλάσουν τη σιλουέτα τους. Ετσι, γεμάτη χαρά, εκείνη και ο σύζυγός της ανακοίνωσαν πριν από λίγες ημέρες μετά τη συναυλία του Σιλ στο Radio City της Νέας Υόρκης πως «περιμένουμε άλλο ένα παιδί», ενώ ο ευτυχισμένος μπαμπάς έσπευσε να πει: «Εννοώ ότι η Χάιντι κάνει όλη τη δουλειά».

Ανακτήθηκε από: http://www.ethnos.gr



Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση

  • Ημερολόγιο καταχώρησης άρθρων

    Απρίλιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  
  • Αρχεία

  • Ετικέτες

  • Αποποίηση ευθυνών

    Οι πληροφορίες που παρατίθενται στο τρέχων blog προέρχονται από ψηφιακό υλικό που βρίσκεται διαθέσιμο στο χώρο του διαδικτύου.