Πανεθνική εκστρατεία ενημέρωσης για την ευρυζωνικότητα εγκαινίασε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), με στόχο να παρουσιάσει στο κοινό τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει από τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω του λεγόμενου γρήγορου Ίντερνετ.

Η πρωτοβουλία έχει τριετή διάρκεια και κεντρικό μήνυμα «Με το ευρυζωνικό Ίντερνετ επικοινωνείς, εργάζεσαι, διασκεδάζεις – Μάθε τι μπορεί να σου προσφέρει».

Η ΕΕΤΤ προτρέπει τους καταναλωτές να ενημερωθούν και να αξιοποιήσουν τα οφέλη που προφέρουν οι ευρυζωνικές υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει να αναδείξει την ευρυζωνικότητα ως κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα για όλους τους
πολίτες.

Η εκστρατεία που άρχισε ήδη από χτες, θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Μαΐου και θα συνεχιστεί το Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, περιλαμβάνει τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, καθώς και καταχωρίσεις στα έντυπα Μέσα.

Επιπλέον, το πρόγραμμα προβολής στα ΜΜΕ πλαισιώνεται από έντυπο ενημερωτικό υλικό ευρείας διανομής καθώς και
στοχευμένες προωθητικές δράσεις που αγγίζουν διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

Ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ Νικήτας Αλεξανδρίδης αναγνώρισε ότι η Ελλάδα είναι πολύ πίσω σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης, γεγονός που οφείλεται στο παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ, το οποίο παρέχει περιορισμένες δυνατότητες.

«Μόνο με την ανάπτυξη οπτικών ινών η Ελλάδα θα μπορέσει να προχωρήσει σε σύγκλιση στον τομέα αυτό» εξήγησε.

 

http://insomnia.gr/Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση

 • Ημερολόγιο καταχώρησης άρθρων

  Ιούνιος 2024
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Αρχεία

 • Ετικέτες

 • Αποποίηση ευθυνών

  Οι πληροφορίες που παρατίθενται στο τρέχων blog προέρχονται από ψηφιακό υλικό που βρίσκεται διαθέσιμο στο χώρο του διαδικτύου.