Είναι νέες, όμορφες και έχουν όλα τα λεφτά του κόσμου στα πόδια τους. Κι αφού δεν έχουν βρει τον πρίγκιπά τους, ας βάλουμε μερικές πονηρές -και ιδιοτελείς- ιδέες σε επίδοξους μνηστήρες.

 

Πάρις Χίλτον

Οι νύφες

Αν και την αδικούμε βάζοντάς τη στο ίδιο τσουβάλι με τις πλούσιες νύφες -βλέπετε, η Πάρις είναι μία κατηγορία από μόνη της-, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Δημοσιεύματα θέλουν την 28χρονη celebutante να έχει κληρονομήσει από τον προπάππου της, Κόνραντ Χίλτον, 30 με 50 εκ. δολάρια – λεφτά που της επιτρέπουν να αλλάζει αυτοκίνητα, σπίτια και ρούχα όπως τους άντρες. Βέβαια, επειδή η Πάρις δεν αρκείται σε αυτά, έχει κάνει τις δικές της κινήσεις: έχει ξεδιπλώσει το «ταλέντο» της στον κινηματογράφο, έχει πρωταγωνιστήσει σε ριάλιτι μαζί με την τότε κολλητή της, Νικόλ Ρίτσι, έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ με τη δική της δισκογραφική εταιρεία, τη Heiress Records, έχει εκδώσει αυτοβιογραφία καθώς και τα απομνημονεύματα του αγαπημένου της τσιουάουα, Τίνκερμπελ, και έχει βγάλει το δικό της άρωμα. Επίσης, η Πάρις δεν είναι τόσο χαζή όσο δείχνει: πουλάει και τον εαυτό της. Τι θέλουμε να πούμε; Κάθε 20λεπτη εμφάνισή της σε κάποιο κοσμικό πάρτι κάνει τον τραπεζικό της λογαριασμό όλο και μεγαλύτερο. Στα ερωτικά της πάλι, η διάσημη κληρονόμος δεν ακολουθεί μια ανάλογα σταθερή και επιτυχημένη πορεία. Από το κρεβάτι της έχουν περάσει μέχρι τώρα ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Νικ Κάρτερ, ο Πάρης Κασιδόκωστας, ο Σταύρος Νιάρχος και ο Μπέντζι Μάντεν. Με τον τελευταίο μάλιστα είχε δηλώσει ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά το κορίτσι του πάρτι υπερίσχυσε έναντι του κοριτσιού για γάμο.

Οι νύφες

 

Νίκι Χίλτον
Η μικρή αδερφή της Πάρις μπορεί να έχει τα ίδια χόμπι με την αδερφή της -μόδα, πόζα και πάρτι- αλλά είμαστε σίγουροι ότι δεν θα άφηνε ποτέ να διαρρεύσει στον Τύπο κάποιο «σπιτικό» βίντεο με τίτλο «Στο Κρεβάτι με τη Νίκι». Αν και είναι γεννημένη μόλις το 1983, έχει προλάβει να εξελιχθεί επιχειρηματικά υπογράφοντας δύο σειρές ρούχων, τις Chick by Nicky Hilton και Nicholai, και σχεδιάζοντας τσάντες από το 2002 έως το 2005 για μια ιαπωνική εταιρεία ονόματι Samantha Thavasa. Στις επαγγελματικές της επίσης αρπαχτές -έτσι, για να μη νομίζει κανείς πως το κορίτσι κάθεται- είναι η ελαφριά ενασχόλησή της με την ηθοποιία, καθώς και με το μόντελινγκ. Ηighlight της προσωπικής της ζωής είναι ο γάμος της στο Λας Βέγκας με τον επίσης πλούσιο Τοντ Μέιστερ. Μια τρέλα η οποία κράτησε μόλις τρεις μήνες, μιας και θεωρήθηκε άκυρος.

 

Λίντια Χιρστ-Σόου
Εχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών wannabe γαμπρών, όχι μόνο γιατί είναι μέλος της αυτοκρατορίας των media, Χιρστ, αλλά γιατί είναι και όμορφη και έξυπνη. Εκτός του ότι ο διάσημος φωτογράφος Στίβεν Μέισελ δεν χορταίνει να τη φωτογραφίζει, εκτός του ότι τον περασμένο Νοέμβριο της δόθηκε το βραβείο του Καλύτερου Διεθνούς Supermodel, εκτός του ότι αρθρογραφεί στο περιοδικό Page Six που βγαίνει μαζί με την κυριακάτικη New York Post, η Λίντια συνεργάζεται και με την Puma για τη δημιουργία μιας σειράς που θα φέρει την υπογραφή της.

 

Αννα Ανισίμοβα
Κόρη του Βασίλι Ανισίμοφ, με περιουσία που ξεπερνάει τα 2 δισ. δολάρια. Πολλοί τη θεωρούν κλώνο της Πάρις και ίσως τα 550.000 δολάρια που έδωσε για να νοικιάσει σπίτι στα Χάμπτονς, το αξίας 10 εκ. δολαρίων διαμέρισμά της στο Time Warner Center και το αξίας 23 εκ. σπίτι στην εξοχή που άνηκε στην Ντάϊαν Φον Φίρστένμπεργκ, την κάνουν να την ξεπερνά.

 

Αμάντα Χιρστ
Αδερφή της προαναφερθείσας. Οπως και η Λίντια, έτσι και η Αμάντα περπατάει σε πασαρέλες διάσημων μόδιστρων και ποζάρει για τις καμπάνιες μεγάλων οίκων. Είναι το πρόσωπο της σχεδιάστριας Λίλι Πούλιτσερ και μέλος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Riverkeeper.

 

Ευγενία Νιάρχου
Αδερφή του Σταύρου Νιάρχου Γ?, κόρη της Βικτόρια Γκίνες (της γνωστής οικογένειας μπύρας), κολλητή της Σαρλότ Κασιράγκι, συνεργάτιδα της Γκάια Ρεπόσι (της άλλης γνωστής οικογενείας των Repossi με τον οίκο κοσμημάτων του Μονακό). Γεννημένη στη Ν. Υόρκη, με σπουδές στην Ιστορία Τέχνης, και μόνιμη κατοικία μία έπαυλη στο Νότινγκ Χιλ, της αρέσει να ταξιδεύει στο Παρίσι για να δει φίλους και να πει ένα γεια στην οικογένειά της.

 

Ντίλαν Λόρεν
Είναι η κόρη του δισεκατομμυριούχου σχεδιαστή Ραλφ Λόρεν και το 2007 ήταν μία από τις 25 πιο κομψές Νεοϋορκέζες σύμφωνα με το περιοδικό US Weekly. Μπορεί να έχει περάσει περίπου 1,5 χρόνος από τότε, αλλά η Ντίλαν εξακολουθεί να είναι το ίδιο, αν όχι περισσότερο, εκθαμβωτική. Το μεγάλο της ατού ωστόσο εκτός από την ομορφιά της είναι το επιχειρηματικό μυαλό της. Αυτό σε συνδυασμό με μία της παιδική ανάμνηση (στα τέταρτα γενέθλιά της είδε την ταινία «Ο Γουίλι Γουόνκα και Το Εργοστάσιο Σοκολάτας») ήταν και που την οδήγησαν στο να δημιουργήσει και να διευθύνει μία επιτυχημένη αλυσίδα candy stores, την Dylan?s Candy Bar, στα οποία μπορείς να βρεις μοναδικά ζαχαρωτά, σοκολάτες και ρούχα.

 

Ιβάνκα Τραμπ
Τι συμβαίνει όταν μια όμορφη Τσεχοσλοβάκα αθλήτρια παντρεύεται έναν πλούσιο παράγοντα οικοδομικής ανάπτυξης; Προκύπτει η Ιβάνκα Τραμπ. Γεννημένη το 1981, έχει πάρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από το καθένα από τους γονείς της: την ομορφιά και τα ξανθά μαλλιά της Ανατολικοευρωπαίας μαμάς της, Ιβάνα, και τη βαθιά τσέπη του αυτοδημιούργητου δισεκατομμυριούχου πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ. Οσο ήταν μαθήτρια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, ποζάροντας για περιοδικά όπως το Elle και περπατώντας στα catwalks των Versace και Thierry Mugler. Αυτό όμως που την ενδιέφερε να κάνει ήταν να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση. Και το έκανε. Πλέον, η Ιβάνκα είναι το δεξί χέρι του μπαμπά της. Για να ξεκουράζεται από μια πολυάσχολη μέρα σχεδιάζει κοσμήματα. Πολυτάλαντη γυναίκα.

 

Αδερφές Ολσεν
Είναι η Μέρι-Κέιτ και η Ασλεϊ, ή διαφορετικά οι δίδυμες που τα tabloids όλου του κόσμου και η PETA (γνωστός οργανισμός που μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων) λατρεύουν να μισούν. Μαζί έχουν ιδρύσει μία εταιρεία, την Dualstar, και το brand τους πωλείται σε πάνω από 3.000 καταστήματα στην Αμερική και περί τα 5.300 παγκοσμίως . Το οικονομικό περιοδικό Forbes τις έχει κατατάξει στην 11η θέση των πιο πλούσιων γυναικών του θεάματος με περιουσία που ξεπερνά, προς το παρόν, τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

 

Σαρλότ Κασιράγκι
Oταν η κόρη της Καρολίνας του Μονακό έσβησε τα πέντε κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της οι παππούδες της, Τζιανκάρλο και Φερνάντα Κασιράγκι, της έκαναν δώρο ένα μικρό νησί στη Σαρδηνία, του οποίου η αξία εκτιμάται από 7 μέχρι 9 εκατομμύρια δολάρια. Φανταστείτε δηλαδή τι δώρα θα πάρει στον γάμο της η όμορφη πριγκιποπούλα.

 

Αυτοί που θέλουν τα κορίτσια

 

Τέσσερις από τους πιο περιζήτητους εργένηδες του Χόλιγουντ με γεμάτο πορτοφόλι και κακές συνήθειες.

 

Σταύρος Νιάρχος Γ?
Ο εγγονός του Σταύρου Νιάρχου έχει τη φήμη του καρδιοκατακτητή. Η Πάρις Χίλτον και η Μέρι-Κέιτ Ολσεν τον έχουν προτιμήσει ουκ ολίγες φορές.

 

Μπάρον Χίλτον
Ο μικρότερος αδερφός τής Πάρις και της Νίκι εκτός από τα λεφτά έχει και τα κουσούρια της μεγάλης του αδερφής: πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος.

 

Σίσκο Αντλερ
Ο γιος του μουσικού παραγωγού και σκηνοθέτη Λου Αντλερ, εκτός από τη δική του μπάντα έχει και όποιο κορίτσι θέλει, όπως τη Μίσα Μπάρτον και τη Λορίν Κόνραντ.

 

Μπράντον Ντέιβις
Εγγονός του μεγιστάνα του πετρελαίου Μάρβιν Ντέιβις. Εχει πάει δύο φορές για αποτοξίνωση και όσοι τον ξέρουν υποστηρίζουν ότι πρέπει να το καθιερώσει.

Ανακτήθηκε από: http://www.ethnos.gr



Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση

  • Ημερολόγιο καταχώρησης άρθρων

    Σεπτέμβριος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  
  • Αρχεία

  • Ετικέτες

  • Αποποίηση ευθυνών

    Οι πληροφορίες που παρατίθενται στο τρέχων blog προέρχονται από ψηφιακό υλικό που βρίσκεται διαθέσιμο στο χώρο του διαδικτύου.