Οι Ετικέτες Ποιότητας του eTwinning χορηγούνται στους καθηγητές που έχουν διεξάγει άριστα eTwinning έργα. Υποδηλώνουν ότι το έργο έχει αγγίξει κάποια εθνικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα. Γι?αυτό το λόγο, υπάρχουν δύο ετικέτες: η Εθνική Ετικέτα Ποιότητας και η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας.

 ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ? Κάντε σήμερα αίτηση!

Αν πιστεύετε ότι το eTwinning έργο σας αξίζει έναν ακόμη βαθμό επιτυχίας, μπορείτε να κάνετε αίτηση για την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας μέσω του eTwinning Desktop σας, στον τομέα ?Ετικέτες?. Αν διεξάγετε περισσότερα από ένα έργα τα οποία πιστεύετε ότι αξίζουν την Ετικέτα, συμπληρώστε απλά από μία αίτηση για το καθένα.

 Ποια είναι τα οφέλη;

Η Ετικέτα Ποιότητας είναι η απτή αναγνώριση στους καθηγητές και τα σχολεία για το υψηλό επίπεδο των eTwinning δραστηριοτήτων τους. Στους μαθητές, προσφέρει μία ενίσχυση στην προσπάθειά τους, και στο σχολείο γενικότερα, μία δημόσια επιβεβαίωση της δέσμευσής του για την ποιότητα και την ειλικρίνεια σε μία Ευρωπαϊκή συνεργασία.

 Ποιος χορηγεί την εθνική Ετικέτα Ποιότητας;

Υπάρχουν προθεσμίες για την υποβολή αίτησης; Η Εθνική Υπηρεσία Στήριξης (ΕΥΣ) σε κάθε χώρα αξιολογεί τις αιτήσεις των σχολείων για την εθνική Ετικέτα Ποιότητας. Οι Ετικέτες απονέμονται κατά τη διάρκεια του έτους, ωστόσο, σε κάποιες χώρες, έχουν προσδιοριστεί προθεσμίες γι?αυτό συμβουλευτείτε την ΕΥΣ σας για τις σχετικές πληροφορίες. Αφού εγκριθεί ή απορριφθεί η αίτηση, η ΕΥΣ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 Ποια είναι τα κριτήρια;

Ένα έργο πρέπει να αγγίξει την τελειότητα στους ακόλουθους τομείς: (1) Υποστήριξη του έργου, (2) Χρήση των ΤΠΕ στο πλαίσιο του έργου, (3) Αποτελέσματα και Οφέλη, (4) Ενσωμάτωση στη Διδακτέα Ύλη, (5) Ευρωπαϊκή διάσταση, (6) Καινοτομία/δημιουργικότητα, και (7) Γενικότερη ποιότητα.

 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ? Δεν είναι απαραίτητη η αίτηση!

Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας είναι ο δεύτερος βαθμός επιτυχίας και απονέμεται αυτόματα από την Κεντρική Υπηρεσία Στήριξης σε σχολεία που εμπλέκονται σε κάποιο έργο και όπου τουλάχιστον δύο συνεργάτες έχουν λάβει την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. Αυτή η Ευρωπαϊκή Ετικέτα απονέμεται δύο φορές ετησίως και εμφανίζεται στη Δικτυακή Πύλη του eTwinning.

Σχολεία που νίκησαν – Ιούλιος 2008
Σχολεία που νίκησαν ? Ιανουάριος 2008
Σχολεία που νίκησαν- Ιούνιος 2007
Σχολεία που νίκησαν – Δεκέμβριος 2006

 

 



Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση

  • Ημερολόγιο καταχώρησης άρθρων

    Απρίλιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  
  • Αρχεία

  • Ετικέτες

  • Αποποίηση ευθυνών

    Οι πληροφορίες που παρατίθενται στο τρέχων blog προέρχονται από ψηφιακό υλικό που βρίσκεται διαθέσιμο στο χώρο του διαδικτύου.