Δυο δίδυμοι άντρες, στην Σκοτία, κατέχουν μια οικογενειακή φωτογραφία που κρύβει μια αξιοπερίεργη ιστορία που εγείρει ερωτήματα είτε κάποιος είναι θρησκόληπτος είτε είναι σκεπτικιστής. Ο κύριος Phil Cahalane και ο δίδυμος αδελφός Mick έχουν στην κατοχή τους μια φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν από 100 χρόνια και απεικονίζει τον προπάππου τους μαζί με μια «αγία» φιγούρα!

Περίεργη φωτογραφία που απεικονίζει «αγία» φιγούρα;

Την φωτογραφία την είδαν για πρώτη φορά όταν ήταν μικρά παιδιά και η μητέρα τους την έδειχνε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση.

«Άκουσα την ιστορία που έλεγε πως ο προπάππους είχε βγει με το σκάφος του για ψάρεμα όταν ξαφνικά έκανε την εμφάνιση της μια πολύ άσχημη καταιγίδα,» δήλωσε ο κύριος Phil Cahalane.

«Άρχισε να προσεύχεται διότι νόμιζε πως θα πεθάνει. Η καταιγίδα πέρασε και συνέχισε το ψάρεμα όπου και έπιασε αρκετά ψάρια. Όταν βγήκε στην στεριά έβγαλε μια φωτογραφία με την ψαριά του και εκεί εμφανίστηκε η εικόνα αυτού του πλάσματος,» προσέθεσε.

Η μητέρα τους που κουβαλούσε την φωτογραφία μέχρι τον θάνατο της, πέρσι, είπε στα παιδιά ότι ήταν St. Teresa του Avila.

«Δεν είμαι θρησκόληπτος αλλά αυτή η περίεργη φωτογραφία απεικονίζει ότι ίσως κάτι υπάρχει εκεί έξω που να δίνει ελπίδα στους ανθρώπους,» δήλωσε ο κύριος Mick Cahalane.

Ανακτήθηκε από: http://www.ethnos.gr



Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση

  • Ημερολόγιο καταχώρησης άρθρων

    Απρίλιος 2024
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  
  • Αρχεία

  • Ετικέτες

  • Αποποίηση ευθυνών

    Οι πληροφορίες που παρατίθενται στο τρέχων blog προέρχονται από ψηφιακό υλικό που βρίσκεται διαθέσιμο στο χώρο του διαδικτύου.