Ήταν δεδομένο ότι η Google δε θα άφηνε παραπονεμένους τους χρήστες των διανομών Linux και του Mac OS X. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόοδο των εργασιών για την ενσωμάτωση του νέου browser στις δύο πλατφόρμες, η οποία θα πρέπει να αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα, ο product manager του Chrome Brian Rakowski δήλωσε πρόσφατα ότι οι εκδόσεις για Linux και OS X βρίσκονται στο ίδιο, περίπου, στάδιο ανάπτυξης. Σύμφωνα με τις έως τώρα προβλέψεις, αμφότερες οι εκδόσεις θα είναι έτοιμες και θα διατεθούν στο κοινό μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2009, δίχως ωστόσο να γνωρίζουμε πότε ακριβώς.Εν τω μεταξύ, η Google ετοιμάζει μια νέα έκδοση για την πλατφόρμα των Windows, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τις πρώτες εκδόσεις για Linux και OS X.

Παρά την αναγνωρισιμότητα του ονόματος Google, ο Chrome πασχίζει ακόμη να αποσπάσει ικανό μερίδιο αγοράς από τους Internet Explorer και Firefox. Θα χρειαστούν πολλές προσπάθειες από το διαδικτυακό κολοσσό, τόσο σε τεχνικό επίπεδο, όσο και στο marketing, προκειμένου ο browser να εισέλθει δυναμικά στην αγορά.

 

 Ανακτήθηκε από: http://www.insomnia.gr



Αφήστε μια απάντηση

  • Ημερολόγιο καταχώρησης άρθρων

    Μάρτιος 2026
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031  
  • Αρχεία

  • Ετικέτες

  • Αποποίηση ευθυνών

    Οι πληροφορίες που παρατίθενται στο τρέχων blog προέρχονται από ψηφιακό υλικό που βρίσκεται διαθέσιμο στο χώρο του διαδικτύου.