Σύμφωνα με το κατασκευαστή των λύσεων ασφαλείας του Ισραήλ, Applicure Technologies, ο αριθμός των επιθέσεων που πραγματοποιούν χάκερς εναντίων ισραηλινών websites έχει αυξηθεί σημαντικά από την έναρξη που το Ισραήλ ξεκίνησε την επιχείρηση βομβαρδισμού των παλαιστινίων, στη Λωρίδα της Γάζας.

«Μιλάμε για Ιρανικούς οργανισμούς και ομάδες, που αυτοαποκαλούνται κομμουνιστικές καθώς και οργανισμούς που επηρεάζονται από την Συρία και την Χεσμπολαχ. Σε αντίθεση με τον δεύτερο πόλεμο στον Λίβανο, το 2006, όπου οι περισσότεροι hackers ήταν κυρίως παιδιά από το Μαρόκο», αναφέρει ο CTO και ιδρυτής της Applicure David Allouch.

 

Οι χάκερς δεν περιορίζουν τις επιθέσεις τους σε κυβερνητικά sites αλλά συνεχώς προσπαθούν να χτυπήσουν όσο περισσότερα sites μπορούν.

 

 Ανακτήθηκε από τον ιστότοπο: http://www.digitalnews.gr
Σχετικός δεσμός:http://www.digitalnews.gr/modules/mynews/item.php?itemid=1086



Αφήστε μια απάντηση

  • Ημερολόγιο καταχώρησης άρθρων

    Μάρτιος 2026
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031  
  • Αρχεία

  • Ετικέτες

  • Αποποίηση ευθυνών

    Οι πληροφορίες που παρατίθενται στο τρέχων blog προέρχονται από ψηφιακό υλικό που βρίσκεται διαθέσιμο στο χώρο του διαδικτύου.