>Συνεδρίαση

>ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ – Συνεδρίαση Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καστοριάς .
Αγαπητοί συνάδελφοι ,
Το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καστοριάς συνεδρίασε την Πέμπτη 4.2.2010 με θέματα ημερήσιας διάταξης , τα παρακάτω :

1. Επικύρωση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης
2. Ανάθεση μαθημάτων σε εκπαιδευτικούς που διατέθηκαν από τη ΔΔΕ Καστοριάς
3. Αναγνώριση προϋπηρεσίας εκπαιδευτικών
4. Δήλωση τοποθέτησης αναπληρωτή, Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών, Ορισμός υπεύθυνου ολοήμερου Δημ. Σχολείου
5. Χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή.
6. Κάθε άλλο θέμα που θα προταθεί.
Και(ΘΕΜΑΤΑ):
Πρώτο : Επικύρωσε το πρακτικό της προηγούμενης συνεδρίασης
Δεύτερο : Διέθεσε εκπ/κούς της ΔΔΕ Καστοριάς σε σχολεία της Α/θμιας Εκπ/σης για συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου .
Τρίτο : Οι αναγνωρίσεις των προϋπηρεσιών παρέμειναν σε εκκρεμότητα, λόγω ανεπάρκειας στοιχείων .
Τέταρτο :
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ : Τοποθέτησε την αναπληρώτρια δασκάλα ΕΑΕ Νικολή Σοφία στην εγκεκριμένη παράλληλη στήριξη μαθητή στο Δ.Σ. Ποριάς – Χιλιοδένδρου.
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ : Τοποθέτησε τους συναδέλφους που επέστρεψαν από το εξωτερικό: Τάσιου Αφροδίτη στο Δ.Σ. Πολυκάρπης σε θέση συναδέλφισσας που βρίσκεται σε άδεια και τον Μπίζιο Νικόλαο στο Δ.Σ. Μαυροχωρίου για Ενισχυτική διδασκαλία – διαφώνησα με την πρακτική αυτή και υποστήριξα πως ο συνάδελφος πρέπει να συμπληρώσει το ωράριό του με ενισχυτκή διδασκαλία στο 2ο Δ.Σ. Μανιάκων και παράλληλη στήριξη (έλλειψη συναδέλφων ΕΑΕ) στο Δ.Σ. Δισπηλιού. Επίσης τοποθέτησε τη συναδέλφισσα αναπληρώτρια δασκάλα Χατζηαθανασίου Ελισάβετ που επέστρεψε από άδεια στο Δ.Σ. Μεσοποταμίας στη θέση συναδέλφισσας που λείπει με άδεια .
ΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΕ ΟΛΟΗΜΕΡΟ: Τοποθέτησε το συνάδελφο Ρότσικα Γεώργιο ως υπεύθυνο στο ολοήμερο τμήμα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς
Πέμπτο : Χορήγησε άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή στη συναδέλφισα γυμνάστρια Μάμαλη Χρυσάνθη.
Δεν προτάθηκαν άλλα θέματα .

Σχετικά με stavelaris

Ταβελάρης Σωτήρης, δάσκαλος. Κατάγομαι από το Φλάμπουρο – Φλώρινας. Διορίστηκα το 1985 στο νομό Ευρυτανίας (1/θ Δ.Σ. Κοτσίστας – Κερασοχωρίου και 1/θ Δ.Σ. Βίνιανης) και από το 1987 μέχρι σήμερα εργάζομαι στο νομό Καστοριάς(3ο,2ο,Ειδικό,9ο Δ.Σ. Καστοριάς, Δ/νση Π.Ε. Καστοριάς ως προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων και 2ο Δ.Σ.Μανιάκων). Μέλος της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε Καστοριάς (2009 – 2010), αναπληρωτής αιρετός Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας (2011 & 2012). Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπ/σης Θεσσαλονίκης “Δημ. Γληνός” (2009 – 2011). Διευθυντής του 1ου 8/θ Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς (2011-…).


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Συνεδριάσεις ΠΥΣΠΕ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση