Feed
Άρθρα
Σχόλια

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ- ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ JOOMLA

Πλεονεκτήματα του Joomla

– Είναι εύκολα επεκτάσιμο. Το Joomla μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μικρών αλλά και πολύπλοκων ιστοσελίδων. Σχεδόν κάθε χαρακτηριστικό μπορεί να αναπτυχθεί σε Joomla. Έχει σχεδιαστεί για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα αναγκών.

– Ενσωμάτωση. Το Joomla έχει σαφή πλεονεκτήματα σε σχέση με την ενσωμάτωση του site με άλλες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Έχει ενα ισχυρό API που web developers μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ενσωματώσουν τρίτες εφαρμογές.

– Προσαρμοσμένη ανάπτυξη. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη στο Joomla καθώς και στο WordPress. Ωστόσο το πλαίσιο του Joomla είναι πιο ιδανικό για εξατομικευμένη ανάπτυξη των χαρακτηριστικών ενός site.

Μειονεκτήματα του Joomla

 Σύνθετη παραμετροποίηση. Η ικανότητα προηγμένης παραμετροποίησης του Joomla θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα για τους αρχάριους, διότι μπορεί να χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια από προγραμματιστές.

– Η έλλειψη δυνατοτήτων SEO. Αν και το WordPress είναι δημοφιλές για την προσφορά μεγάλων δυνατοτήτων βελτιστοποίησης στις μηχανές αναζήτησης για να κάνει ιστοσελίδες εύκολα αναζητήσιμα, στο Joomla λείπει η φιλικότητα SEO.

Πηγή: https://www.multihosting.gr/blog/294-joomla-vs-wordpress.html

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων