Αγαπημένοι μου μαθητές ,
Είμαι σίγουρη πως ξέρετε ότι μου λείπετε πολύ . Μου λείπουν τα πρόσωπά σας , η ζωντάνια σας , η αγάπη σας.
Η αλήθεια είναι ότι είναι διαφορετικές οι μέρες που ζούμε από ότι είχαμε συνηθίσει. Θα περάσουν όμως και θα γυρίσουμε στις παλιές καλές μέρες και θα συναντηθούμε πάλι από κοντά και τότε θα ξανακάνουμε μια μεγάλη αγκαλιά.
Μέχρι τότε θέλω να θυμηθείτε τι έλεγε ο αρχαίος σοφός Έλληνας Σωκράτης , ότι είναι πολύ σημαντικό να τηρούμε τους νόμους και τους κανόνες του κράτους. Μείνετε λοιπόν στο σπίτι !!! Είναι για το καλό όλων μας!
Γι αυτές λοιπόν τις ημέρες αυτή θα είναι η γειτονιά μας, η ηλεκτρονική γειτονιά μας. Θα βρισκόμαστε εδώ , θα παίζουμε και παράλληλα θα θυμόμαστε και θα μαθαίνουμε.
Θα με κάνετε πολύ χαρούμενη αν σας βλέπω να έρχεστε καθημερινά σε αυτή τη γειτονιά και να παίζετε. Στείλτε ένα ΟΚ μαζί με το ονοματεπώνυμό σας κάθε μέρα στην αρχική σελίδα της Δ ‘ δημοτικού στο σημείο που γράφει σχολιάστε και έπειτα πατήστε Δημοσίευση σχολίου.
Σας αγαπώ πολύ όλους και σας φιλώ έναν έναν …..